Skader knyttet til personlig verneutstyr

Personlig verneutstyr er utformet for å beskytte en arbeidstaker mot den miljørisikoen som er en del av en bestemt jobb. For eksempel er bygningsarbeidere pålagt å bruke hjelm, vernebriller, hansker og annet verneutstyr for å hindre skader som følge av fallende eller spredt rusk. Det er mange alvorlige skader på grunn av feil bruk av verneutstyr, mange av dem resulterte fra ikke bruker riktig utstyr i det hele tatt. Hjernerystelse

hjernerystelser og andre lukkede hodeskader er vanlig i yrker som omhandler fallende gjenstander. Bygningsarbeidere og lumberjacks er to jobber som kan innebære tunge materialer som faller fra store høyder. Hjelmer og trygge arbeidsvaner er den beste forebygging for denne type skader, men skader ofte resultere uansett grunn av arbeidstaker iført sine hjelmer feil eller iført hjelmer som ikke i tilstrekkelig grad oppfyller sikkerhetskravene for arbeidsmiljøet. Hjernerystelser, som involverer hevelse og blåmerker av hjernen inne i skallen, kan være alvorlige, spesielt hvis en arbeidstaker har flere hjernerystelser.
Blindhet

Øyeskader er alltid en risikere når en arbeidstaker er rundt gnister, flygende vrakrester, optisk stråling og etsende væsker. Hvis skaden ikke er behandlet umiddelbart, kan permanent øye tap og blindhet føre. Øyebeskyttelse bidrar til å redusere denne risikoen, men en skarp gjenstand flyr på en høy hastighet kan fortsatt trenge gjennom goggle materiale og til og med føre goggle skår å gå inn i øyet. Hvis øyebeskyttelse for løst, kan væsker skli inn over dem og inn i øyet under en ulykke. En Kimberley-Clark profesjonell undersøkelse viste at øyebeskyttelse var den mest problematiske kategori for personlig verneutstyr med tre av fem øyeskader som følge av en mangel på vernebriller eller bruk av feil type øyebeskyttelse for jobben.

Foot Punkteringer /frakturer

Foot skader er vanlige i farlige arbeidsplasser, fordi en fot kan bli fanget i maskiner eller punktert av skarp rusk på bakken. Stål-toed støvler er svært nyttig for bygningsarbeidere og andre fagfolk som arbeider med kraftig utstyr eller har en betydelig mengde fallende gjenstander og skarpe rusk som kan skade foten ved støt. Mens riktig foten beskyttelse forhindrer sår, er det begrenset i beskyttelsen det kan gi mot en utstyr-relaterte skader når foten er i fare for å bli knust. Elektriske støt er også et problem i miljøer der det er betydelig statisk utladning og mangel på isolasjon i fottøy.

helse

· Hvordan kle en punktering sår 
· 7 Day Body Detox 
· Effekten av Solarisasjon på Ecosystem Function 
· Angina Hjerte Symptomer 
· Raske behandlinger for forkjølelsessår 
· Helvetesild Nerve Damage Cure 
· Sier jeg bryr seg om Eye Care: Noen enkle tips 
· Tannstein 
· Florida Blå Kors og Blue Shield Health Options 
· Leirer for Overvektige barn i Pennsylvania