Helvetesild Nerve Damage Cure

Når du er uheldig nok til å bli diagnostisert med helvetesild, er det fullt mulig å utvikle seg til en tilstand som kalles postherpetisk nevralgi, en form for nerveskader som forårsaker smerter i huden. Når en nerve utsettes for skade, blir "normal" meldings begrenset eller uregelmessig, utløser reaksjonen av smerte. Ethvert sted langs kroppen som led av helvetesild er utsatt for denne komplikasjon som kan vare i noen år. For folk flest, det finnes behandlinger tilgjengelig som kan redusere dens innflytelse. Medisiner

Av alle behandlinger for å "kurere" denne formen for nerveskader, er reseptbelagte medisiner uten tvil det mest vanlige. Men den faktiske typen medisiner ofte varierer fra person til person, siden ikke alle opplever den samme typen smerte. For noen, blir antidepressiva brukes som en måte for å endre både serotonin og noradrenalin å forandre den måten som hjerne og kropp tolke smerte. For andre antiepileptika effektivt bidra til å berolige eller avta impulser som forteller hjernen at huden din er i smerte. Injeksjoner av kortikosteroider administrert direkte inn i ryggen kan bidra undertrykke smerte i noen tilfeller. Andre tilfeller kan kreve lidokain patcher til midlertidig få lindring. Selv Percocet, tramadol og andre smertestillende brukes når andre former for behandling mislykkes.
Nervestimulering

å hjelpe med noen tilfeller av nerveskader, er stimulering av nerver ansatt. Med denne form for behandling, elektrodene enten plassert langs de områder av smerte eller implantert nær ryggmargen under huden. En gang på plass, er elektriske impulser sendes gjennom kroppen til å samhandle med nervebanene. Over tid bør smerte minske, og du bør finne lindring.
Self-Care

Selv om ikke nødvendigvis en kur for nerveskader, noen mennesker finner lindring fra smerter forbundet med denne tilstanden gjennom et par egenomsorg tiltak. Den første er en aktuell smertestillende påføres direkte på et område av huden opplever smerte. Og mye som lidokain patcher, kan dette føre til midlertidig lindring. Den andre er en mer naturlig form for lokal behandling med en krem ​​som inneholder essensen av chili peppers. Dette fungerer likt andre salve du kan velge å bruke. Bare bruke kremen til noe område som opplever smerte på grunn av nerveskader.

helse

· Naturlig hjemme rettsmidler For Vertigo som du bør vite om 
· Regjeringen Health Care 
· Hva er Tegn og symptomer på ADHD hos gutter? 
· Hvordan bli kvitt en Fever Blister Raskere 
· Kan du amme med implantater? 
· Gratis Care Package Ideas 
· Hvordan avgjøre om du er overvektig 
· Hva er behandlingen for tidlig stadium livmorhalskreft? 
· Hvordan lage Lice Sterile 
· Menneskelige Tick Sykdommer