Aktiviteter for Paralyzed Folk i Orlando

Reiser til Orlando, Florida, skal være gøy for alle, uavhengig av mobilitet problemer. Som et populært feriested for både barn og voksne, har Orlando tilpasset sine aktiviteter og attraksjoner å imøtekomme lammet og funksjonshemmede besøkende. The Magic Kingdom har jobbet med designere for å gjøre sine attraksjoner tilgjengelig for alle, inkludert Disneys Levende Seas for dykke sertifisert deaktivert og Epcots delfin attraksjon for de som ikke er. For de som har tenkt å tilbringe tid i mer bedagelige sysler, Orlando golfbaner er noen av de få som fremmer funksjonshemmede golf. Disney World

Ingen tur til Orlando er komplett uten et besøk til Disney World. Parken har blitt gjort tilgjengelig for alle gjester og sysselsetter ansatte til å se spesifikt til behovene til lammet og funksjonshemmede gjester. Ride design enten krever rullestol-bundet besøkende å overføre fra stolen sin inn i biler eller har biler som lett kan tilpasses til en rullestol. De offisielle guide kart indikere hvilken type bil det rides funksjonen. De som krever overføring fra en rullestol til biler har ofte eksempler på biler diskret plassert ut foran slik at rytterne kan finne ut logistikken av overføringen på forhånd.
Scuba Diving

Handicap Scuba Association ble grunnlagt i 1981 med den hensikt å forbedre de sosiale og fysiske velvære av funksjonshemmede gjennom dykking. Medlemmer av denne foreningen arbeid i hele verden, og instruktører er tilgjengelig i Orlando-området. Funksjonshemmede som allerede har sin dykker sertifisering kan ta del i Disney World Divequest Program. Dette programmet lar sertifiserte dykkere å utforske Living Seas, en 6 millioner gallon havmiljøet. Epcots Dolphins i Dybde Program er tilgjengelig for de uten dykking sertifisering siden vannet bare når til om midje height.The programmets ansatte har blitt opplært til riktig hjelpe funksjonshemmede, slik at de kan nyte og samhandle med delfiner på et personlig grunnlag.

Golf

I USA, bare om lag 2 prosent av landets 16.000 golfbaner gir tilgang for lammet og funksjonshemmede golfere. The Grand Cypress Golf Club, Grande Lake Orlando og Grande Pines Golf Club, som alle ligger innenfor byen Orlando, er tre kurs som gir tilgang til alle. Disse golfkøller gi spesialdesignet golfbiler som tillater deaktivert spillere å komme seg rundt den grønne og delta i spillet. Golfbiler holde en enkelt rytter, og med hjelp av håndkontroller, golfere er i stand til å endre retningen på setet slik at de kan svinge på ballen skikkelig. Spillere med nok ben styrke kan også drive setet i en mer vertikal stilling og treffer ballen mens du står. Orlando kurs bruker SoloRider golf cart, som har ergonomiske kontroller og evnen til å takle ujevnt terreng, men samtidig ikke skader den grønne.

helse

· Hvordan Splint en Broken Finger 
· Herpes 1 Vs. Herpes 2 
· Myelodysplasia 
· Kolon Rensing Hjem rettsmidler som du kan prøve hjemme ditt 
· Du bør excerise mens du tar Chemo behandlinger? 
· Hva er behandlingen for Bone Cancer i Hip? 
· Hvordan skrive en egenerklæring for kirurgi 
· HIV & AIDS årsaker, symptomer og behandlinger 
· Hvordan behandle en Burn infeksjon med Cipro 
· Hva gjør en Overskudd av noradrenalin Årsak?