Bryst Biopsi Komplikasjoner

En bryst biopsi er en prosedyre som er utført etter at en pasient har en mammogram og unormal brystvevet er avslørt. Under bryst biopsi blir en andel av patologisk vev fjernet og sendt til et laboratorium for nærmere undersøkelse for å bestemme om vevet er kreft og må fjernes, eller hvis den viser en annen helseproblem. Mens denne prosedyren er vanligvis svært lav risiko og flertallet av bryst biopsi pasientene ikke opplever komplikasjoner, er det potensielle komplikasjoner som legen din vil diskutere med deg. Åpen Excisional Biopsi

En åpen excisional biopsi er en av fire typer biopsi prosedyrer. I denne type fremgangsmåte et innsnitt er gjort så nær klump som mulig for å fjerne enten en del av eller hele massen for testing. En lokal anestesi er administrert og området som skal kuttes er nummen. Denne prosedyren vanligvis tar ca en time å bli ferdig.
P Det er svært få komplikasjoner forbundet med åpen excisional biopsi. Det er en risiko for infeksjon og innvendig skjemmer.
Axillary Node Dissection
p Dette er en type biopsi prosedyre som avgjør hvorvidt kreften har spredd seg forbi brystene etter sjekke axillaris lymfeknuter under armene. Denne en-til-to-timers fremgangsmåte omfatter fjerning av noe fett som inneholder lymfeknuter fra den under armen. Denne prosedyren er gjort på et sykehus og i narkose.

Komplikasjoner omfatter permanent nummenhet under armen, infeksjon i snitt området og armen og hånden blir mer utsatt for infeksjoner.


Sentinel Node Biopsi

sentinel node biopsi er lik den aksillær node biopsi i teorien, men mye mindre invasiv. Denne prosedyren innebærer å injisere en radioaktiv tracer eller blått fargestoff inn i og rundt massen. Når massen er plassert kirurgen sporer banen av tracer bort fra brystet og til den første lymfeknute og fast punkt node fjernes deretter gjennom et lite innsnitt.

Eneste komplikasjon fra denne fremgangsmåten er at den bryst og hud kan være en blålig farge for en kort tid.
Needle Aspirasjon
p Dette er en biopsi prosedyre der en nål brukes til å trekke væske eller vev rundt massen. Selv om denne prosedyren er den minst invasive og krever ingen utvinning tid er det større sjanse for feildiagnostisering fordi hele massen ikke fjernes
p Det er fire typer nål aspirasjon prosedyrer:. Tynn nål, core nål, vakuum assistert og stor kjerne.
Post Prosedyre Bekymringer

Eventuelle ubehag eller uvanlig aktivitet som påvirker området bryst biopsi ble utført på bør rapporteres til legen din.

helse

· Bruk av Slynger for subluksasjon hos slagpasienter 
· The History Of tannimplantater og manglende tenner alternativer i dag 
· Slik Stop Smoking Med støtte grupper 
· Grunnleggende om Akupunktur: Mission St I Mission District 94110 
· Medisiner for Breast Cancer 
· Stiler av Cedar Chest Lids
· Hvordan redusere PMS symptomer med Diet 
· Hva er en Vaskulær Sonographer? 
· Billige Teeth Whitening Products 
· Hva er bivirkningene av melamin i melk?