Prosedyre for Forbereder Ayurvedisk medisin

I ayurvedisk medisin, er medisiner avledet fra ting som forekommer i naturen. I noen tilfeller kan et enkelt element, for eksempel en enkelt urt, gi den nødvendige medisinsk fordel. Dette kalles en "single-medikamentell behandling." Ofte er imidlertid en blanding av elementer som kreves for å behandle en spesiell tilstand. Prosedyren for å forberede noen ayurvediske medisiner kan gjøres hjemme. Som Liquids å drikke

foryngende drinker og tonics er forberedt ofte i vann, juice eller melk. Honning er en vanlig ingrediens i foryngende drinker. Enkle forberedelser inkluderer blande en spiseskje honning i vann eller melk. Andre preparater kan omfatte å blande med andre pulvere, slik som triphala pulver. Den triphala pulver blandes i vann og deretter igjen å stå i en halv time før du legger i honning. Et par enkle hjerne tonic forberedelser innebærer knusing blader for deres juice, deretter drikke juice. To slike muligheter kan gjøres enten ved hjelp av bladene på Centella asiatica (eller mandukaparni) eller bladene av Tinospora cordifolia (eller guduchi). Væsker og hvordan de er forberedt er viktig i ayurvedisk medisin. Oppvarming, for eksempel, forandrer egenskapene til vann. Drikkevann kokt og deretter avkjølt vann antas å hjelpe til i å miste vekt. Som sådan, i forberedelsene flytende medisiner, er det noen ganger viktig å varme opp væske og andre ganger viktige å ikke.
Som Søknader til Body

I behandling av smerter, slik som leddsmerter skyldes betennelse, kan en komprimere være forberedt ved å pakke og koke ingrediensene i en bomullsklut. For eksempel nirgundi og Karanja blader, innpakket i bomull klut, danner en ball, er kokt. Når ballen er bearably varmt, blir komprimere ballen brukes på verkende ledd. Prosessen gjentas etter at bladene har avkjølt. Etter 30 minutter for å bruke komprimere, bladene er grunnen til et lim og deretter spredt på verkende området og innpakket.
Som Bath

Mens mye av ayurvedisk medisin er forberedt og tatt internt, enten som en drink eller med matvarer, for eksempel ris, for noen forhold, kan medisinske bad være forberedt. For hemorroider, er en sitz bad anbefales. Å forberede badet er revet reddik kokt i vann og helles i karet med vann. Soaking bad bør tas mens vannet er bearably varmt.

helse

· Hvordan bli kvitt Acid Reflux og GERD 
· Hvordan Observer Autism Awareness i april 
· Hvordan søke om Disability Job Search Assistance 
· Enkelt tann erstatning alternativer 
· Hvordan hjelpe noen gjenoppretter etter brystreduksjon 
· Er reseptbelagte legemidler Killing foreldrene dine? 
· The History of Mammograms 
· Du kan bruke kontaktlinser mens svømming? 
· Cinergy Insurance-Rimelig Healthcare er nå mulig 
· Herbal behandlinger for kronisk hepatitt