Hvordan kjøpe en Kombucha Scoby

Hyllet av ernæringseksperter , helse forskere, og fans som en kraftig helse tonic , er Kombucha te produsert av metabolsk virkning av en bestemt kultur , også kalt en Kombucha scoby , på svart te, vann og sukker . Du kan lage din egen te drikke hjemme, men først må en Kombucha Scoby , den unike kulturen som gjør det deilig te - baserte drikke kreditert av entusiaster med mange helsemessige fordeler. Her er hvordan du får en. Instruksjoner
en

Spør på din lokale helsekost butikk , særlig de uavhengig eide , for en Kombucha scoby . Selv om de vanligvis ikke bære kulturen som regelmessig lager element i butikken sin , kan de være i stand til å bestille den for deg .
2

Spør dine naturlige matvarer venner eller noen du kjenner som brygger sin egen Kombucha for en ekstra scoby . Som du få drikke på regelmessig basis , vil " mor " kultur produsere yngre - til slutt , vil du ha for mange. Finn noen som allerede er på det punktet , og du får en flott kilde for din Kombucha scoby .
3

Se etter en scoby på nettet, så er det flere gode kilder som gir levende kulturer som du kan begynne å bruke så snart du mottar dem i posten. Se etter en som er hel . De som kommer i en pulverisert form , som krever en tilberedning og vekstperiode før du kan bruke den til å lage Kombucha te hjemme , er ikke så ideelt.

Se Resources , nedenfor , for en anbefalt kilde .

helse

· Hvordan identifisere en kirurgisk sårinfeksjon 
· Avansert Ab Exercise For Ripped Abs 
· Hvordan behandle byllepest 
· Er Maksimal lipotropics trygt? 
· Topp bicepsen Workout tips og teknikker for Huge Arms 
· Hva er CNS depresjon? 
· Kan Pro hormoner føre Fat Loss? 
· Medisin for fibroidtumorer 
· Hvordan behandle en irreducible Brokk 
· Hvordan redusere kolesterol