Hvordan bruke Color terapi for å lindre stress

Color påvirker måten vi føler. Det kan påvirke vår stemninger i enten en positiv eller negativ måte. Føler du deg ukomfortabel på seg visse farger eller å være i et rom som er mettet i en bestemt farge? Er det andre farger som gjør at du føler deg komfortabel? Fargene som vi bruker og omgir oss med gjenspeiler vår indre tilstand av å være. Lær hvordan å avlaste stress og skape en positiv indre tilstand ved hjelp av farger. Instruksjoner
Hvordan bruke Color Therapy du lindrer stress
en

Omgi deg med rosa. Det er fargen av ro ro. Legg små klatter av rosa i hjemmet for å skape en atmosfære av ro. Du kan bruke rosa på badet, soverommet eller andre områder. Bære en rosa genser eller annet tilbehør for å balansere dine energier og fremme indre fred.
2

Legg gult til livet ditt hvis du har følelsen ned. Gult er en utmerket farge for å løfte din ånd og lindre depresjon.
3

Velg blått for et rolig miljø og en god natts søvn. Blå er en veldig avslappende farge. Det fremmer ro og healing. Hvis du lider av søvnløshet, sette deg til å sove ved å legge nok av blå til soverommet innredning. Velg sengetøy i nyanser av blått og slitasje blå pyjamas. Blått er også en god farge å bruke når du snakker i offentligheten siden det fremmer god kommunikasjon.
4

Legg til en touch av grønt til miljø og garderobe. Green er en veldig beroligende farge. Det fremmer harmoni og lindrer angst. Gran opp hjemme med grønne tilbehør, inkludert potteplanter. Hvis du føler deg tappet ha noe grønt og forfriskende.
5

Ha litt fiolett i livet ditt. Violet er fargen på visdom, fred og styrke. Bruk den for indre fred. Bruk den i ditt hjem for å fremme en fredelig miljø.
6

Velg klassisk hvitt med et rent utseende. Hvitt er rensing og rensende. Når den brukes i hjem innredning hvit gir et rent, friskt utseende og virkelig åpner opp et rom. Lage hvit en stift i garderoben din. Iført hvit bidrar til å rense sinnet og renser sjelen. En av de store ting om å bruke hvitt i hjemmet eller garderobe er at det går med alt. Sørg for å holde hvite klær og innredning rent fordi hvite som ser kjedelig eller snusket vil bare påvirke dine følelser på samme måte.

helse

· Hvordan er symptomene på IBS og laktoseintoleranse Relaterte? 
· Hva Foods Trigger forkjølelsessår ? 
· Fever Blister behandlinger for barn 
· Fakta om passiv røyking 
· Hva er Kyphoscoliosis? 
· Hva er årsakene og behandling av lavt testosteron? 
· Hva er årsakene til høyt testosteronnivå hos menn? 
· Slik Spot en Stalker 
· Hvordan lage en Charcoal Komprimer 
· Leptin og kolesterolsenkende dietter