Alternative Hemorrhoid Relief

En hemorrhoid er en hoven, betent og noen ganger utstående blodåre i anus eller endetarm. Hemorroider kan oppstå på grunn av graviditet, fedme, forstoppelse, prøver å presse avføringen ut av rektum eller seksuell aktivitet som involverer anus. En rapport fra National Institute of Health på hemorroider viser flere medisinske behandlingsmetoder, fra kirurgi for å fjerne hemoroider til brenning eller kjemiske injeksjoner å krympe vev. Det finnes imidlertid alternative behandlinger. Alternative behandlinger

Å behandle smerten av hemoroider og fremskynde helbredelsesprosessen, en av de beste behandlingene er eple cider eddik. Suge en bomullsdott i eple cider eddik og bruke den til endetarmen flere ganger om dagen. Eddik vil bidra til å stoppe smerten og hjelpe krympe hevelse i anal vev. Mens det er ingen medisinske studier for å bekrefte bruk av eple cider eddik med hemoroider, snakke med en hemorrhoid lidende som har prøvd det, og de vil bekrefte sin helbredende fordeler.

Annen alternativ behandling som gir umiddelbar lindring til hemorroider er is. Place is i en Ziploc pose og hold den mot hemorrhoidal vev for lindring av inflammasjon, hevelse og smerte. Bruk ispose i 10 minutter, fem ganger per dag. Hvis du trenger isen for å komme på innsiden av anus, fryse isen i en liten is-pop mold og påfør med press til anus.

En sitz bad er en svært vanlig middel for hemorrhoid relief. Med en sitz bad, sitter du med endetarmen nedsenket i rent varmt vann i 10 til 15 minutter. Du kan finne en sitz bad kit på ditt lokale apotek. Gjøre inngrepet så ofte du føler behov.
Prevention
p Det er livsstil rettsmidler som du kan ta for å hindre utbruddet av hemoroider. Spise en høy fiber diett og bor hydrert bidrar til å holde avføringen myk slik at den kan passere uten å måtte legge press på endetarmen. Trykk kan også være lettet ved å unngå langvarig stående eller sittende på en daglig basis. En måte å fremme fri bevegelighet av tarmer er å plassere en 6-tommers skammel under føttene mens du er på toalettet.

helse

· Hvordan hindre spredning av genital Warts
· Hvor fort kan bed bugs Spread? 
· Hvordan behandle en allergisk reaksjon på en Bee Sting Med EpiPens 
· Unge og hørselstap 
· Hva er fordelene med Reishi Mushroom Tea? 
· Symptons av en sår hals 
· Betent galleblæren Symptomer 
· Hvordan forklare Spine Curvature 
· Årsakene til Alopecia 
· Ulempene ved Runde Band Surgery