Apple Cider Eddik & Honey Cure

Det er mange påståtte helsemessige fordeler ved å drikke eple cider eddik og honning. Det er en oppskrift som har gått i arv gjennom generasjoner. Tradisjonelle bruksområder for dette hjemmet elixir er å bekjempe fedme, heteslag, leddgikt, allergi, bihulebetennelse, for tidlig aldring og revmatisme. Andre forhold det kan hjelpe med er halsbrann og matforgiftning. Eple cider eddik og honning er et effektivt rensemiddel for kroppen og inneholder naturlige antiseptisk og antibiotika egenskaper til å bekjempe bakterier. Surt vs alkalisk

Medisinske studier har vist sykdommer blomstre i sure forhold. Tilbake kroppen til et mer basisk stat kan bidra til å bekjempe forhold som blære og nyre infeksjoner, verkende muskler og ledd, trøtthet, allergier og svak eller dårlig fordøyelse. Mat som inneholder mye stivelse og fett, sammen med en usunn inntak av bearbeidet mat, fremme en usunn surt tilstand i kroppen. Eple cider eddik og honning har alkalisering egenskaper for å bidra til å fremme en mer balansert PH i kroppen. Ubehandlet honning er også klassifisert som et alkalisk-forming mat, og i tillegg til å gjøre eddik mer spiselig, vil hjelpe til å balansere pH nivåer.
Hva kan man forvente
< p> Når begynner eple cider og eddik drikke, kan du finne smaken usmakelig. Men mange som fortsetter med drikke hevder at etter hvert som kroppen blir mer balansert - mindre syrlig og mer basisk - drikken blir ganske velsmakende. Pass på å ikke kjøpe kommersielt destillert eddik for drikke, de har ikke de samme helsemessige egenskaper som økologisk eple cider eddik og mister mineraler og enzymer under behandling prosedyre som gjør økologisk cider eddik en så kraftig antibakterielt middel. Hippokrates, far medisin, brukte eple cider eddik for naturlig avgiftning og rensing, og foreskrevet det med honning for sine energigivende helbredende egenskaper.
Klargjøre Drink
< p> Denne enkle oppskriften bør brukes daglig. Bland en spiseskje av eple cider eddik til en spiseskje rå honning. Oppløs i et glass med avkjølt vann og drikke to ganger daglig. Du kan finne økologisk eple cider eddik på nettet eller i de fleste helsekostforretninger.

helse

· Stroke Healing 
· The Ultimate Facial mikrodermabrasjonssystem kan hjelpe deg å opprettholde din …
· Typer av godartede svulster 
· God ernæring: Hva du spiser påvirker hjernen din 
· Cancer Treatment & Personality Endringer 
· Hvordan Forbedre Kinesthetic Sense Gjennom meditasjon 
· Uviktige koronarsykdom 
· Room luftrensere Fremme en sunnere livsstil 
· Fordelene med å kjøpe medisiner fra et nettapotek 
· Hvorfor folk velger tannimplantater Over Proteser