Hvordan lage en Salve Med Calendula blomster

Calendula blomster har en lang historie med helbredende bruksområder, for alt fra te for magesyke, hemorroider, og infiserte øyne mot oljer og salver for hudlidelser. De gamle romerne prised calendula og dens navn kommer fra ordet kalenderen. I henhold til den Herb Research Foundation, har calendula antibakterielle, astringerende, såret helbredende egenskaper. Mens det er mange kommersielle kosmetiske kremer og blandinger med calendula i dem, er det lett å lage en god, beroligende calendula salve selv. Ting du trenger
Calendula kronblader
Extra virgin olivenolje eller ren mandelolje
Cheesecloth
Bivoks
Double kjele
steriliserte glass med lokk
Show Flere Instruksjoner
en

Plukk to kopper calendula kronblader på formiddagen eller midt på dagen på en solrik, tørr dag, ikke en regnværsdag eller tidlig om morgenen når plantene blir vått av dugg. Se etter ferske kronbladene som ikke har en hvilken som helst fuktighet fra regn eller dugg fra blomster som er fortsatt myk og voksende. Trekk bare de kronbladene fra blomster, ikke eventuelle andre grønne leafy deler.

2

Put nylig plukket petals og 1 kopp extra virgin olivenolje eller ren søt mandel olje i en kasserolle. Langsomt varmes oljen over en lav varme under omrøring. Ikke la potten uten tilsyn eller la oljen å koke eller brenne. Heat for omtrent en time. Fjern fra varmen og avkjøl.
3

Sil oljen gjennom ubleket cheesecloth å fjerne kronbladene. Knyt de kronblader i den cheesecloth bunt og klem over en ren bolle, klemme ut all oljen fra de kokte kronbladene. Sett denne ferskpresset calendula olje i en ren kjele å varme igjen på lav varme. Smelt 1/4 kopp bivoks i et brenner samtidig. Når den bivoks er smeltet og den calendula olje er varm, hell den bivoks inn i den calendula olje og fortsette oppvarmingen for en stund lenger inntil de er blandet sammen vel, deretter fjerne fra varmen.

Fire

Pour røren i sterilisert, lidded krukker. La den varme blandingen satt for 15 til 20 minutter før du tar på lids og tetting. Bland i noen kronblader for farge og interesse, om ønskelig.
5

Etikett calendula salve i krukker og oppbevar på et kjølig, mørkt sted. Siden dette er en all-naturlig blanding med ingen konserveringsmidler, sette en date på etikettene og lagrer i en skuff eller kabinett ut av direkte sollys.




helse

· Tegn og symptomer på Attention Deficit Hyperactivity Disorder 
· Hawthorn Berry Side Effects 
· Komme i form og gå ned i vekt uten slanking 
· Bivirkninger av Pamine Forte 
· Røykfri Sigaretter - En verdig alternativ 
· Slik fjerner en Tick Trygg 
· Overaktiv blære Definition 
· Hvordan diagnostisere Fibromyalgi 
· Cystisk Mesothelioma Treatment 
· Høy Stress og angst