Hvordan behandle blærekatarr med naturmedisin

Begrepet cystitt refererer til en infeksjon i blæren, men det er ofte brukt for å beskrive et bredt spekter av infeksjoner i nedre urinveier. Cystitt fører til en rekke ubehagelige symptomer, inkludert misfarging og sterke lukter urin, smerte og /eller problemer med vannlating, svakhet og ubehag i magen. Cystis blir ofte behandlet med antibiotika, men det er en rekke naturlige løsninger som både kan behandle og forebygge cystitt. Les videre for å lære mer. Du trenger
spinat juice
Reddik juice
Agurk juice
Rå honning
sitron eller lime juice
Vis flere instruksjoner
1

Begynn en flytende diett ved utbruddet av blærekatarr, spesielt dersom symptomene er ledsaget av feber. Du skal bare ta i vann, frisk kokos vann, frisk frukt og grønnsaksjuice, urtemedisin og te for 2 til 4 dager.
2

Inkluder spinat og reddik juice i rå frukt og grønnsaker juice kosthold . Du bør drikke minst en kopp reddik juice laget med blader og alt hver dag før symptomene avta. Du bør også ta 3 til 6 oz. av fersk spinat juice daglig for å hjelpe hjelpemiddel komfortabel vannlating.
3

Bland en kopp fersk agurk juice med 1 ss. av rå honning og 1 ss. av frisk sitron eller lime juice. Agurk er en naturlig og mild vanndrivende, hjelper i eliminering, mens honning, sitron og lime er naturlige antibakterielle midler som vil bidra til å fjerne årsaken til blærekatarr. Det helbredende juice bør tas minst tre ganger om dagen før symptomene avta.
4

Legg frisk sitron eller lime juice til vann og te og drikke så mye som er behagelig. Sitron og lime juice er uvurderlige naturlige medisiner i behandling av blærekatarr. Sitron og lime vil bidra til å drepe bakterier i blæren, stoppe den brennende følelsen til stede under vannlating og vil bidra til å stoppe eventuelle blødninger som kan være til stede.
5

Sug i et varmt bad for å lindre smertefulle symptomer på blærekatarr. Du kan også søke varm komprimerer til magen som trengs for å lindre smerte. For å bekjempe infeksjonen og lindre smerte, er det også svært viktig at du holder varm hele tiden.

helse

· Høyt blodsukker Symptomer og Farer 
· Hvordan identifisere innvollsparasitter 
· Hvordan tilberede smakfulle Low-kjøtt entrees 
· Fedme fakta fra Leger 
· Slik unngår du at Staph Infeksjoner i en skole Locker Room 
· Selv Akupressur for å redusere røyking 
· Hvordan bli kvitt en Campfire Smell med essensielle oljer 
· Psoriasis | årsaker, symptomer og behandling for psoriasis 
· Acai Berry Drink And Health 
· Metastatisk brystkreft: årsaker, symptomer og behandling