Holistisk Behandling av Periodisk uløselige Hiccupping

Hikke er en liten svikt i nervesystemet. Uløselige eller kronisk hikke er medisinsk behandlet kun i ekstreme tilfeller fordi medisinen som brukes forårsaker alvorlig utmattelse. Helhetlig behandling, på den annen side vanligvis innebære odde fornemmelser som tjener til å tilbakestille de berørte nerver. Øk Carbon Dioxide

forårsaker en økning i karbondioksid i kroppen er den vanligste behandlingen for hikke. Hold pusten eller puste i en pose i omtrent 30 sekunder om gangen.
Få en drink

Ta et glass vann kan være effektive, men drikking mens oppsiden ned har en større suksessrate. En metode er å fylle munnen med vann, gjør en håndstående mot en vegg, og deretter svelge, men det er fysisk lettere å helle over en seng og drikke fra et strå.
Eddik

Drikker en løsning av eddik og sukker kan være nok til å distrahere hyper nerver, men hvis det ikke fungerer kan du prøve å helle en liten mengde eddik gjennom bihulene med en neti potten.

Elektrolytter
p Hvis dine hikke er forårsaket av en elektrolytt ubalanse, fikse det problemet kan hindre at hikken kommer tilbake. En elektrolytt drink kan hjelpe.
Anal Massage

Selv om det ikke kan være så praktisk som å holde pusten i to alvorlige tilfeller ble det rapportert at anal massasje forårsaket umiddelbar lindring fra ekstreme hikke.

helse

· Hvordan håndtere De forskjellige typer linser 
· Austin Dental Work for kosmetiske formål 
· Tinnitus & Sebrafisk 
· Hvor lenge bør jeg ha med seg kompresjonsstrømper? 
· Lap Band Komplikasjoner 
· Behandling og forebygging For Sinus problemer 
· Hvordan Stopp Gnats fra biting Your Head 
· Tegn og symptomer på vannkopper for en to år gammel 
· De beste verktøyene for snø måking 
· Cook County Boot Camp Kom i form