Onkologi massasje Trening

For massasje terapeut som ønsker å tilby massasje til mennesker med kreft, gir onkologi massasje trening kunnskap til å jobbe trygt med alle problemene rundt kreft og kreftbehandling. Fordeler

Selv masserer folk med kreft en gang var tenkt å fremme spredningen av sykdommen, ikke riktig brukt massasjeterapi ikke forårsake kreft til spredning, ifølge Society for onkologi massasje. Foreningen påpeker at massasje kan redusere smerter, tretthet, kvalme, depresjon og angst.
Formål

Formålet med onkologi massasje opplæringen er å gi en massasje terapeut arbeider informasjon om sykdommen kreft, effekter av kreft på kroppen og effekten av kreftbehandling på en person.
Training

Oncology massasje trening kan eller kan ikke inngå i en massasje skolens samlede opplæringsprogram. Mange etterutdanning kilder er tilgjengelige for å lære massasje terapeuter til å arbeide med mennesker med kreft.
Hensyn

Forstå kontraindikasjoner for massasje for kreft er viktig fordi noen typer massasje eller massasje teknikker er ikke egnet for noen av forholdene rundt kreft.
Professional Society

The Society for Oncology Massasje dannet i 2007 som både et faglig fellesskap for massasje terapeuter og for å tilby informasjon om massasje og kreft til forbrukerne.

helse

· Når bør jeg gjøre en Forstøveren Behandling med min pjokk? 
· Hva er store B-celle malignt lymfom? 
· Hvordan å bekjempe sesongmessige allergi symptomer forhånd 
· Botemidler for Carpal Tunnel Syndrome 
· Kjemoterapi Side Effects på øynene 
· Kan du ha Periode Som Symptomer Hvis du er gravid? 
· Raske fakta for Adult Critical Care 
· Mennesker som lever med ADD uten medisiner 
· End of Life Symptomer 
· Hvordan få kaliumjodid