Homeopati rettsmidler til senebetennelse i en finger

senebetennelse er betennelse i sener som vanligvis påvirker fingrene, skuldre, albuer, knær, tomler, hofter, ankler og håndledd. Senebetennelse er vanligvis smertefulle og er ledsaget av hevelse, rødhet, betennelse og smerter som blir verre med bevegelse av det berørte området. Senebetennelse er forårsaket av stress og repetisjon av bevegelser på en sene og dets ligamenter. Heldigvis er det flere homeopatiske midler tilgjengelig for å bidra til å redusere den smertefulle symptomer og øke hastigheten på kroppens naturlige helbredende prosess. Bryonia

Bryonia er en urt med lange tentakler og stalky blader som strekker seg over trær og busker. I århundrer har Bryonia blitt brukt til alternativ medisinske formål, for eksempel til behandling av lungebetennelse, hoste, forkjølelse, bronkitt, gikt og malaria sykdommer. Ifølge University of Maryland Medical Center, hjelper Bryonia med senebetennelse i fingrene og andre områder av kroppen. Bryonia fungerer spesielt godt hvis senebetennelse tendens til å blusse opp mer i kaldt vær. Ta kontakt med din lege for dosering som ville best nytte for deg.
Arnica

Ifølge University of Maryland Medical Center, arnica krem ​​hastigheter opp helbredelsesprosessen og reduserer den smertefulle symptomer på senebetennelse. Arnika, en flerårig plante innfødt til Europa, har vært brukt siden 1500-tallet i krem ​​eller olje form som et alternativ medisin for å redusere muskelsmerter og helbrede sår. For tendonitis i fingrene, antyder University of Maryland senter påføre en salve fremstilt av 15 prosent arnica olje kombinert med en kopp vegetabilsk olje. Påfør blandingen sjenerøst på fingrene. Gjenta til symptomene har bedret seg.
Rhododendron

Rhododendron er en stor slekt av planter som har anti-inflammatorisk egenskaper som hjelper med smerter, smerte, og autoimmune lidelser. Den anti-inflammatoriske egenskaper kommer fra flavanoids og saponiner som ligger inne i anlegget. Per University of Maryland Medical Center, hjelper rhododendron lindre smerten av senebetennelse, spesielt senebetennelse i fingrene som blir verre med barometrisk variasjoner. Rododendronen kan anvendes på de rammede områder i en olje eller krem ​​form, eller med et skjær blanding. Rådfør deg med helsepersonell om hvilke alternativ vil passe deg best.

helse

· Atferdsmessige symptomer på Rabies hos mennesker 
· Alternative Cure for Hepatitt B 
· Homeopatisk behandling for Restless Legs 
· Standarder for Asthma Education Billing
· Resident Rettigheter i Medicare dyktige sykepleie fasiliteter 
· Farvel Utslett etter barbering 
· Slik Renhet fettflekker i ovnen 
· Hvordan forhandle med tannlegen 
· Kan medisiner Paxil føre til vektøkning 
· Ab maskiner vil ikke gjøre deg Thin