Natural Healing for Acid Reflux

Acid reflux er en fordøyelseskanal lidelse preget av en smertefull brennende følelse i brystet og halsen. Det er forårsaket av magesyre regurgitating tilbake opp i spiserøret. Denne tilbakeløp skyldes feilfunksjon av den nedre øsofageal sfinkter, muskelvevet som styrer bunnen av spiserøret. Dette refluks av magesyre kan føre til betennelse og permanente skader på spiserøret fôr. Mens acid reflux er en tilstand som varer livet ut, er det noen naturlige måter å hjelpe minske smerter og symptomer. Symptomer og årsaker

Acid reflux deler mange felles symptomer med halsbrann, inkludert smerte og tetthet i halsen, pustevansker og brystsmerter. Mens syre reflux har noen vanlige årsaker --- som for eksempel medisiner, hormon forhøyede nivåer, spise før du sovner, stress, fet eller stekt mat, alkohol og kullsyreholdige drikker --- årsaken til reflux varierer for hver enkelt.

Base og Diluting Foods

Når du er i midt i et angrep, drikker en base væske, for eksempel melk, kan umiddelbar lindring ved å nøytralisere syren i systemet. Tilsvarende vil drikke rikelig med vann når en reflux oppstår bidra fortynne syre og vil også skylle sure stoffer ut av kroppen raskere.
Apple Cider Eddik

Selv om eddik er en annen syre, er det en god syre som, mye som basen matvarer, kan faktisk hjelpe nøytralisere de dårlige syrer i kroppen din. Å bruke eple cider eddik i forebygging av sure oppstøt, bland en teskje av eple cider eddik i en halvt glass vann og drikk sammen med måltidet.
Mage Beroligende urter

p Det er flere urter som er kjent for å hjelpe på fordøyelsen og bidra til å roe magen, og mange av disse vil også bidra til å bekjempe acid reflux.

Drikker en te laget av en del anis til en del lavendel i to og en halv kopper kokende vann hver morgen og kveld kan bidra til å forebygge forekomst av acid reflux i løpet av dagen.

Fennikel frø kan også fungere som et forebyggende tiltak. Fennikel frø inneholder et stoff som heter anethole, som undertrykker mage spasmer og mage-tarm problemer. Tygge en halv teskje fennikel frø etter et måltid kan bidra til å forhindre en syre reflux angrep.

Andre matvarer som vil bidra til å bekjempe acid reflux inkluderer kamille og fennikel te, som beroliger et bredt utvalg av mage og hals problemer, og ingefær, selv i kandisert form, som absorberer magesyre og bidrar slappe av spente muskler.
p Hvis du er på farten mye, holde tyggegummi på hånden. Tyggegummi stimulerer produksjonen av spytt, som vil hjelpe kroppen fordøye sure matvarer raskere og samtidig fortynne syre allerede i systemet.

helse

· Mageplastikk Behandling 
· Hva er årsakene til lav antistoffer? 
· Hvordan håndtere Prostate Cancer hormonterapi 
· Kaffe allergisymptomer 
· Adenoidectomy kirurgiske prosedyrer 
· Om Adrenal Svulster 
· Symptomer på sekundær progressiv MS 
· Årsaker til nyresvikt 
· Green House Cleaning Services 
· Hvordan lage en Lime midtpunktet