Bivirkninger av Steam rom

Steam rom har blitt brukt siden den tid gamle Roma for å fremme blodsirkulasjonen, renser huden og fjerner giftstoffer. De er ofte funnet på helse klubber og spas, og brukerne er ment å sitte eller ligge i dem i 5 til 15 minutter om gangen. Steam rom gir mange fordeler til brukerne, alt fra å øke metabolismen til beroligende stive muskler og ledd. Dehydrering

Dehydrering er en potensiell bivirkning av dampbad bruk på grunn av overdreven svetting. For å unngå denne bivirkningen, sørg for å drikke mye vann før du går inn i rommet, og ikke bli lenger enn den anbefalte tiden.
Infeksjon

På grunn av den varme og fuktighet, er damp rom yngleplasser for bakterier og andre organismer som kan føre til infeksjoner. Foten infeksjoner og bryst infeksjoner er vanlige bivirkninger av dampbad bruk.
Steam Brenn

En svak damp brenne er mulig som en bivirkning fra steam room bruk, men dette har en tendens til å opptre bare dersom den totale temperaturen i rommet er for høy eller den enkeltes hud er svært følsom
Cardiac Bekymringer

forhøyet varme. av damp rom kan føre til hjerte-komplikasjoner, for eksempel besvimelse eller hjerteinfarkt hos personer som har høyt eller lavt blodtrykk.
Respiratory Bekymringer

Mens den varme, fuktig luft er ment å være bra for de fleste åndedrettsproblemer, kan fuktigheten provosere visse vilkår, som for eksempel lungebetennelse, i allerede syke individer.

helse

· God måte å miste vekt 
· Hva regnes som medisinsk nødvendig for Gastric Bypass? 
· 7 enkle måter å overvinne sosial angst Disorder 
· Typer anfall medisiner 
· Sunn Tannkjøttet Gjennom Green Tea 
· Hvordan sette opp en dobbel-kontrast barium klyster 
· Lønner alle den samme for Medicare Del B? 
· Tegn og symptomer på HIV hos menn 
· Cortislim Vs. Relacore 
· Acne rettsmidler fra Nature