Hvordan øke Circulation Med Refleksologi

Husk at dagen når føttene var slitne, og hele kroppen føltes sliten? Refleksologi er basert på ideen om at punkter i hendene og føttene er relatert til andre deler av kroppen. Her er noen tips om hvordan du bruker hånd refleksologi for å øke blodsirkulasjonen. Instruksjoner
en

Lær den delen av tommelen til å bruke i refleksologi. Legg hånden ned på et bord, med tommelen mot hånden din. Den siden av tommelen som er mot bordet er arbeidstittelen del.
2

Finn arealet på din venstre håndflate som er hjertet og lungene refleks området. Dette er området under de første tre fingre ned til første økning i håndflaten.
3

Walk høyre tommel over dette området. Bøye tommelen på den første felles, trykk ned, la opp, deretter bevege seg litt, trykk ned, la opp, og gå videre. Gå din vei gjennom hjertet området, retur og vandre over en rad du savnet. Dette området hjelper blodtrykk.
4

Arbeid hypofysen området, som ligger i ballen av hver tommel. Bruk en trykk-og-vri bevegelse av tommelen for å jobbe denne lite område i sentrum av tommelen fingeravtrykk. Hypofysen utskiller hormoner som regulerer kroppens systemer.
5

Spre tommelen og pekefingeren, slik at vevet er synlig. Innenfor dette området er refleksologi poeng for halsen, skjoldbruskkjertelen og andre indre organer som hjelpemiddel med blod og sirkulasjon. Bruk den andre tommelen og pekefingeren til å trykke på og rulle huden i vevet, som dekker hele området. Gjør det samme på den andre siden.

helse

· Vanlige barnesykdommer 
· Hva er Aseptisk Atmospheric Packaging 
· Vannrenser System sikkerhetsvurderinger 
· Hva medisiner føre til erektil dysfunksjon? 
· Pasient Instruksjoner for å gi HCG Shot 
· Maryland Alcohol Abuse I-House programmer 
· Slik kjører du en omsorgsperson Support Group 
· Hva du kan forvente fra en full Mouth Rekonstruksjon 
· Hydrogenperoksid Therapy Ved hjelp av en Cool Mist luftfukter 
· Hvordan lage en Body Gni Out of Peppers