Er Refleksologi Brukes til å forebygge eller behandle sykdom?

Refleksologi er basert på den filosofiske tanken om at alle levende ting er tilkoblet og at sykdommer er også koblet til en helbredende energi eller kilde et sted i den menneskelige kroppen. Refleksologi er en gammel healing form, med lignende metoder dokumentert å ha vært brukt siden tider av de gamle egypterne, og i det gamle India og Kina. Hva er det?

Refleksologi bruker massasje for å skape en energisk svar til en annen del av kroppen, slippe spenninger og giftstoffer samt påkalle kroppens naturlige helbredende prosess. Innenfor praksisen med refleksologi, er det mange energibanene eller meridian linjer innenfor og langs kroppen. Reflexologists typisk fokusere på poeng i føttene.
Method
p Som en naturlig healing vitenskap, de eneste verktøyene som kreves er kunnskapsrike hender. Den spesifikke fingerbevegelser brukes i refleksologi er også kjent som tommelen walking. Med riktig presset tommelen bevegelser som ligner den naturlige bevegelsen av en larve, fungerer refleksolog tomlene langs spesifikke trasé rundt føttene. Som om det er en usynlig linje loddrett på legemet, reflekterer hver fot energibanene og svarer interessante halve legeme. Men hver fot viser også et speilbilde av delene til en hel menneskekropp. En trenet refleksolog vil vite hva slags press bør brukes på bestemte områder av foten, så foten i seg selv kan være sensitive.
Tilkoblinger

store tær representerer hodet og stor ball området rett under representerer hjerte og bryst. Refleksologi blir brukt som et hjelpemiddel mot helbredelse men utøvere si den kan også brukes til å forhindre sykdommer. Teorien om fotsoneterapi og lignende sone behandlinger som auricular terapi er at sykdommen er forårsaket av blokkerte meridianer eller veier med en usunn flyt gjennom til deler av kroppen. For eksempel, sier teorien at hvis du har en blokkering i meridian koblet til stortåen, kan du lider med hodepine eller spenning. Ved å frigjøre de blokkerte energier, begynner en naturlig flyt og hodepinen eller spenning ville bli løslatt.
Plager

utøvere sier at refleksologi kan brukes til å hjelpe i helbredelsen av mange typer plager, inkludert migrene, ufruktbarhet, idrettsskader, stress, ryggsmerter, leddgikt, søvnproblemer, astma og PMS. Det er alltid best å oppsøke lege før du deltar på noen alternativ terapi session for en sykdom eller skade.
Dr. William Fitzgerald

I 1913 Dr. William Fitzgerald offentlig kunngjort at han hadde oppdaget at ved å trykke på bestemte punkter på kroppen, ble smertene lettet i en annen del av kroppen. Han sa også at når det legges press disse punktene, funksjonen til bestemte organer forbedret. Denne teorien om 'soneterapi' førte til utviklingen av det som nå er kjent som refleksologi i den vestlige verden.

helse

· Fibromyalgi Pain 
· Om Antibiotika for astma 
· Den beste måten å filtrere Pond vann til drikke 
· Hvordan snakke med en lege om bulimi 
· Hvordan omskolere hjernen etter en Stroke 
· Hvor kommer Helseforsikring kommer fra? 
· Hvordan Dehydrer Soaked Mandler i Oven
· Hvordan sikre en rullestol 
· Om førstehjelp teknikker 
· Hepatitt B Symptomer hos spedbarn