Hvordan gjenkjenne symptomer på en Veggedyr infestation

Bedbug infeksjoner var vanlig i USA før andre verdenskrig. Den utbredte bruken av DDT i 1940 og 1950, kombinert med en forbedring i hygiene, utryddet bug i USA. Men de fortsatt forble vanlig i andre deler av verden, for eksempel Asia, Afrika og Europa. I nyere tid har veggdyr gjort et comeback i USA. Instruksjoner
en

Se rundt sengetøyet for små orangish-brune bugs som måler ca 1/4 tommers lang. Veggedyr lever av blod av mennesker og andre varmblodige pattedyr, inkludert kjæledyr. De mest mate mens du sover og gjøre sine hjem i nærheten av der du sover.
2

Sjekk kroppen din når du våkner opp om morgenen for biter. Veggedyr biter ser mye ut som myggstikk, men er mindre i størrelse. Bitt av Veggedyr vanligvis forårsaker kløe eller irritasjon i huden.
3

Sett lyse ark og annet sengetøy på sengen hvis du mistenker en Veggedyr infestation. Ofte den enkleste måten å vite at du har seng bugs er å sjekke din ark for tegn på dem. Hvis veggdyr er til stede, kan du se små, mørke flekker på sengetøy, som er avføring fra bugs.
4

Undersøke sengetøy for små prikker av blod på arkene og tepper. Veggedyr er lett knust hvis du kaster på dem i søvne. Når knust, la de blodflekker bak.
5

Smell luften i soverommet for å se om du merker endringer i lukt. Når veggdyr er knust, avgir de en søt lukt som du ofte kan oppdage. En dårlig angrep av veggdyr kan føre til at rommet for å lukte muggen eller stygg.

helse

· Hvordan trene en Tight Hamstring 
· Benadryl bivirkninger i Småbarn 
· Hvordan Finn Refleksologi Thyroid Zone 
· Om Diet Food Delivery i New York City 
· Ungdomskriminalitet og Attention Deficit Disorder 
· Homeopatisk behandling for flåttbitt 
· Hva er Utdeling av fysisk aktivitet? 
· Bygge muskelstyrke 
· Rensing kroppen med Detox Foot Pads Og Foot Detox 
· Om Ultralyd behandling for en Rotator Cuff Tear