The History of Bed Bugs

Cimex lectularius, bedre kjent som bed bugs, er små insekter som lever av blod av mennesker. De synes å ha bebodd jorden selv før daggry av mannen. Gjennom historien har de vist seg å være en forferdelig plage og ekstremt vanskelig å utrydde. Når antatt å være under kontroll i utviklede land, har veggedyr nylig gjort en ikke-så-velkommen comeback i byer over hele verden. Early History
p Det antas at veggedyr oppsto i grotter i Middelhavet regionen i verden, fest på blod av flaggermus. Når mennesker begynte å bebo disse hulene, fant skadedyr dem som en like egnet blod kilde. Men fordi huleboere flyttet fra sted til sted ofte, viste de seg å være en upålitelig og inkonsekvent matforsyning for insekter. Det var ikke før tidlig etablering av landsbyer og byer som bugs 'nærvær ble et bemerkelsesverdig problem.
Vekst av Civilization
p Som sivilisasjon vokste, angrep av sengen bugs vokste. Skadedyr kan spores tilbake til Asia og Europa så tidlig som på 1400-tallet. Noen kulturer mente at feilene hadde medisinsk verdi. I Egypt ble potions laget av blod-suckers og gitt til de syke å drikke. Grekerne og romerne ville brenne insekter å fjerne igler fra kroppene deres.

American History

Manifest logger forteller om seilere klager om seng bug infestation ombord deres europeiske skip på vei til Amerika. På grunn av omfanget av problemet, ble reisende slutt bedt om ikke å ta med sengetøy med dem på deres reise. Insektene imidlertid gjort sin vei over havet og inn i hjemmene til de nye bosetterne. Dokumentasjon av deres eksistens i den nye verden kommer tilbake til det 17. århundre. Ved det 20. århundre, var seng bugs så fremtredende at de ble betraktet som en av de tre beste husholdning skadedyr. Noen byer hadde angrep i så mye som 1/3 av alle residences.Bed bugs var et vanlig problem frem til andre verdenskrig. I 1950 ble DDT og andre plantevernmidler introdusert som hjalp bekjempe tøylesløs angrep. Snart viste det seg at veggedyr var nesten foreldet i utviklede land. I 1970 ble det fastslått at DDT og mange andre plantevernmidler var skadelig for mennesker, og de ble senere forbudt av den amerikanske regjeringen.
Resurgence

løpet av det siste tiåret har det vært en markant økning i seng bug infestation over hele verden. Det er mange faktorer som antas å bidra til denne oppblomstringen. Moderne insektmidler ser ut til å være mindre effektiv på å kontrollere bed bugs, og nåværende Skadedyrkontroll prosedyren har flyttet til en mer agn tilnærming til å drepe maur og kakerlakker. Disse agn feller ikke tiltrekker veggedyr eller andre blod-fôring pests.World reise har blitt mer vanlig i dagens samfunn. Disse feilene kan haik med bagasjen, klær og sengetøy. I urbane, lavere sjikt områder ser det er det en høyere forekomst av oppblomstring, muligens på grunn av en høyere rate av rom å dele og flytte frequency.Many personer under 50 år har aldri sett en seng bug. De vet ikke hvordan de skal identifisere dem, heller ikke de tenker å inspisere sine hjem, hotellrom eller eiendeler før det er for sent. Voksne hunner kan produsere mer enn 200 egg i løpet av livet, noe som gjør tidlig deteksjon viktig å hindre et angrep.
Forebygging /løsning

Inspeksjon omgivelsene i hjemmet ditt og hvor som helst du kan sove er det første skrittet mot å holde bed bugs i sjakk. Den ovale bugs, mens bare ca 1/5 tommer, er synlige for det blotte øye. De er flate og brune før fôring og lubben og mørk rød når den er full. Bed bugs er nattaktive og vanligvis gjemmer seg om dagen i foldene av madrasser og sengetøy, sprekker i vegger, sprekker i møbler, bak gulvlister og selv bak wallpaper.If du mistenker at du har et problem med veggedyr, ta kontakt med en hederlig pest -kontrollere selskapet umiddelbart. I tillegg til sprøyting lav-lukt plantevernmidler, vil de mest sannsynlig foreslår at du vasker alt sengetøy, kast eller dekke madrassen og box-våren, vakuum og deretter forsegle alle sprekker og hull i tre, og muligens demontere seng rammer og møbler.

helse

· Hvor mye egg givere får betalt 
· Hvordan øke HDL uten medisiner 
· Skadevirkninger av Xenadrine 
· Naturlig fett stopperen rettsmidler for Weight Loss 
· Topp 10 MS Symptomer 
· Get A Glow Med GloMinerals Makeup 
· Hvordan bruke Zofran å behandle bulimi 
· Vanligvis stilte spørsmål Etter Mesothelioma Treatment 
· Hvordan få funksjonshemming betale 
· Hvordan velge proteser