Hvordan Stopp Bed Bugs Fra Sprer

Når nesten utryddet i USA, veggdyr er på vei opp og bli et stort problem for reisende og huseiere alike. I motsetning til mange skadedyr som kan forebygges gjennom grundig rengjøring og fjerning av deres mat kilder, veggdyr trives i uberørte forhold, og deres mat kilde er blod. Du trenger
Lommelykt
Plastposer
Vis flere instruksjoner
Home Solutions for å hindre spredning Veggedyr
en

Glem sprøyting insektmiddel hvis du har veggdyr , det vil ikke løse problemet, og det vil føre dem til å spre seg til andre områder av ditt hjem. Exposed bugs kan lett bli drept med mange produkter, men det kan ikke nå mange av sine foretrukne gjemmesteder områder. I tillegg er det ingen produkter for hus eller profesjonelle som vil trenge sine egg, den eneste måten å drepe eggene er langvarig eksponering for ekstrem varme eller kulde
2

Inspiser nye møbler, spesielt andre. -hånd eller brukte elementer, ved hjelp av en lysende lommelykt. Følg nøye med sprekker og sprekker og sømmer. Se etter levende insekter, som er 3/8 til 1/4 inches i lengde og rødbrun, flat, og ligner flått. Ser også for områder av tørket blod flekker.
3

Vask brukte klær brakt inn i hjemmet umiddelbart med varmt vann for å vaske og /eller høy varme for å tørke dem.
4

La curbside elementer alene. De kan være der fordi de har veggdyr i dem.
Forhindre bringe dem hjem under kjøring
5

Inspiser madrasser ved ankomst til rommet ditt. Trekk tilbake arkene og utstyrt ark og se etter levende insekter og flekker langs sømmene av madrassen på både hodet og foten av madrasser.
6

Hev bagasjen på stands, bordplater, eller andre harde overflater som en hylle eller kommode og holde klær fra gulvet.
7

Bites påløper under reisen kan eller ikke kan være på grunn av veggdyr, men for å være på den sikre siden, sel klær i plastposer Når du kommer tilbake og vask umiddelbart. Kast bagasje som kan ha feil i dem eller forsegle dem i plastposer og utsett dem for temperaturer over 120 grader for en dag. Dette kan gjøres ved å la de forseglede poser i en varm bil, men temperaturen må overvåkes.

helse

· Tegn og symptomer på tidlig spiserør Cancer 
· MSM Bulk Types
· Skadevirkninger av Hard Liquor 
· Hva er farene ved Hydrogensulfidgass? 
· Hjem Opiate Detox Plan 
· Kompatible grafikkort for ATI Mobility Radeon 7500 
· Hvordan stoppe en kald Før det tar tak 
· Natural Cures for forstørret prostata 
· Hjelp for Infant Kolikk 
· Slik fjerner Ståle sigarett lukt