Behandling for Killing veggedyr

Bed bugs er en plage ikke bare for den enkelte huseiere, men til sykehus, hoteller og sovesaler. Drepe veggedyr tar litt innsats, men det er mer enn verdt det å kvitte skadedyr. Det er viktig å huske at veggedyr kan leve i månedsvis uten fôring, så det kan være vanskelig å bli kvitt dem raskt. Identifikasjon
Sjekk for bed bug biter.

Identifisere bed bugs er enkelt. Hvis du har røde renner: på huden din, spesielt merkbare når du har sovet, er det en god sjanse du har seng bugs. Se etter avlyttinger inne madrass sprekker. De vanligvis prøver å skjule og bare kommer ut om natten for å mate, men de er synlige for det blotte øye. Bed bugs er ca 1/4 tommers i lengde, har en flat kropp med seks bein og er en rødbrun farge. Et annet tegn på veggedyr er blodflekker som vises på madrassen din, enten fordi du rullet over på veggedyr og knust dem, eller fordi du fortsetter å blø etter at de er ferdig fôring på deg. Dessuten kan mørke flekker vises fra bug avføring.
Infestation
Når et angrep starter, kan bed bugs skjule omtrent hvor som helst. p Som du sjekke madrassen, se i alle folder og sømmer. Du vil kunne se feilene, samt bed bug egg. Det er nødvendig å kontrollere andre områder enn madrassen. Bed bugs kan skjule omtrent hvor som helst, inkludert seng rammer, klær, utstoppede dyr, tepper og andre møbler.

Sanitation
Vask elementer i varmt vann.

sanitær prosessen må være grundig. Støvsuging kan fjerne noen av bugs og egg, men fordi noen av eggene er sammenvevd med tekstiler, kan de ikke komme ut. Vask alle tepper, sengetepper og putevar i varmt vann. Det er også foreslått at du setter elementer som ikke kan vaskes i ekstrem varme eller kulde å drepe bugs og egg. I varmt vær kan elementene plasseres i en pose og deretter sikret i et kjøretøy med vinduene rullet opp i flere timer. Selv om minusgrader kan også hjelpe, må temperaturen holdes konstant i mer enn to uker for å være effektive.
Prevention
Sjekk hotellrommene slik at feil blir ikke brakt hjem.

Forebygging er nøkkelen for helt kvitte veggedyr. Sjekk hotellrommene for angrep før noen seng bugs har en sjanse til å klinke til klær eller eiendeler. Også bruke de bagasjehyller i hotellrom, så bed bugs har mindre sjanse for å komme inn i klærne. Lufttette putevar og madrasstrekk kan brukes til å drepe bugs og egg som ikke ble fjernet med støvsuging og også holde andre insekter ute. De vil ikke dø over natten, men ved å holde dekslene på, vil det hindre bugs fra å være i stand til å mate og de vil dø.
Professional
Exterminator p Hvis alle annet svikter, kan profesjonell utryddelse være nødvendig. En dårlig seng bug infestation kan være for mye å håndtere, og det kan være verdt det å gå videre og betale noen andre til å ta seg av problemet.

helse

· Hva er humant papillomavirus ? 
· The Best Stop Smoking Metoder 
· Unna Boot Dressing Uses
· Forskjellen mellom CPT koder og ICD- 9 koder 
· Behandlinger for Indigestion 
· Fight Against aldring med Botox-injeksjoner 
· Homeopati rettsmidler til sykt tannkjøtt 
· Symptomer på en brukket ankel 
· Hva er en Medicare demonstrasjon Plan? 
· Om Tummy tucks