Hvordan bli kvitt Bed Bugs fra spedbarn

Veggedyr i ditt hjem er en plage, men hvis du har et spedbarn i huset også, kan du bekymre deg for barnets helse midt i et angrep. Selv om veggdyr er ikke smittebærere, og vil ikke overføre patogener til barnet ditt, kan deres biter forårsake kløe og ubehag. Bli kvitt veggdyr kan være en problemfri, og du trenger for å behandle rommet flere ganger før smitten forsvinner. Med et spedbarn i huset, er det lurt å unngå å bruke kjemiske behandlinger wheb mulige. Men det finnes måter å fjerne feilene uten å risikere ditt barns heia. Du trenger
Støvsuger
Diatomejord
Vaskemaskin
Plast nekte poser
Vis flere instruksjoner
en

Søk etter hvor de veggdyr lever. Insektene liker å gjemme seg i mørke sprekker og sprekker, så sjekk møbler, madrasser og møbeltrekk. Du kan identifisere dem med det blotte øye, de voksne er 60 til 70 millimeter lang, med en flat rygg og en mørk rød farge. Eggene er også synlig og ser ut som små korn av ris. Når du vet hvor feilene er å legge egg, kan du fjerne dem mer effektivt.
2

Strip noen sengetøy fra området. Legg den i plast nekte poser og forsegle dem. Legg delene i vaskemaskinen og vask dem på et minimum av 150 grader Fahrenheit eller standard "hot" innstillingen på maskinen din for å drepe eventuelle feil eller egg som har fast til dem. Ikke ta de rensede elementene tilbake inn i rommet før det er klart for feil.
3

Vask barnets klær på et minimum av 150 F. Det er viktig å sjekke alle klær for bugs og egg, da dette er en måte veggdyr spredning.
4

Vacuum infested områder. Husk å behandle hver sprekk og sprekk i rommet, så det er der de er mest sannsynlig skjul. Når du er ferdig, fjerner du støvsuger posen og forsegle det i avfallsbeholder pose så ingen bugs kan unnslippe.
5

Spread kiselgur rundt infested områder. Dette stoffet er skadelig for veggdyr, men ikke til folk. Sørg for at du plasserer den rundt noen soverom og oppholdsrom hvor veggdyr er tilstede. Denne måten, må de passere gjennom det for å mate.
6

La de infested rom for to uker. I løpet av denne tiden, må du finne et annet sted for barnet å sove. Hold støvsuging rommene grundig i løpet av to uker for å minimere sjansene for et angrep tilbake. Men ikke fjerne kiselgur.
7

Inspiser rommet igjen etter to uker, sjekke alle mulige Veggedyr gjemmesteder. Når du er sikker på at det ikke er noen bugs igjen, kan barnet gå tilbake til rommet.

helse

· Hva er Chelated? 
· Online Resources For Health Insurance og Georgia Regjeringen programmer 
· Prosedyre for Trekke Fluid Fra hofteleddet etter operasjonen 
· Body Lukt fra svette og overgangsalder 
· Hvordan identifisere urinsyrekrystaller 
· Hva er behandlingen for iskemisk kolitt? 
· Hvordan bli kvitt vorter og deres symptomer Fast
· Tjenesten Dogs Hygiene Requirements
· Hvordan takler jeg skylden for ikke å være tilstede på tidspunktet for dødsf…
· Definisjon av Drug Treatment Program