Hvordan takler jeg skylden for ikke å være tilstede på tidspunktet for dødsfallet

Vanlige følelser etter dødsfallet til en kjær inkluderer:? Forvirring, skyldfølelse, sinne og depresjon. Ved et dødsfall og en person kan ikke få til plasseringen i tid, blir skyld en viktig følelse. Ideelt sett ville alle dø etter sine kjære hadde en sjanse til å fortelle dem farvel, men den ideelle skjer ikke alltid. Plutselige dødsfall, selvmord eller selv blir for langt unna til å komme til sykehuset i tide er vanlige årsaker til manglende dødsfallet til en kjær. Takle skyldfølelsen er utfordrende, men det er en nødvendig del av å flytte forbi død og går videre med livet. Instruksjoner
en

Unngå ignorerer skyld. Å ignorere problemet gjør ikke det gå bort og undertrykke skyld fører det til å bygge over tid. Face the skyld og se på årsaken. Tenk tilbake til årsaken til manglende dødsfallet. Kanskje flyet ble forsinket eller kanskje den enkelte døde plutselig.
2

Snakk om følelser av skyld. Dette bidrar ikke bare håndtere problemet, det setter problemet på en logisk scenario. Følelser som skyld er ikke logisk. Å snakke med et familiemedlem, venn eller en rådgiver kan hjelpe plassere følelsene på en logisk måte å takle følelser og håndtere kilden.
3

Skriv ned følelsene. Skriving gir en lignende effekt som å snakke uten bekymringer om andres meninger. Når skyld bygger, blir det selvdestruktiv og fører til depresjon. Skrive resultater i samme organisasjon og omtanke som snakker om problemet avtaler med, men det krever ikke finne noen til å lytte.
4

Bli med i en støttegruppe. Støttegrupper for tap av kjære er tilgjengelig gjennom rådgivningstjenester, kirker eller skoler. Riktig støtte gruppen avhenger av forholdet til den enkelte. For eksempel vil en forelder som barnet døde mens de var borte på forretningsreise bli med i en støttegruppe for foreldre som har mistet barn, mens en kvinne som mistet sin mann til en ulykke ville bli med i en støttegruppe for tapet av en ektefelle.

helse

· Sunt kosthold for unge idrettsutøvere 
· Slik Omvendt Diabetes Bruke A 5 Step Approach 
· Om autisme symptomer og behandlinger 
· Hvordan å opprettholde en sunn Colon
· Påvirker Food Technology Matkvalitet? 
· Informasjon om Kortisol 
· Den siste kjepphest dietter 
· Hva er forhøyet Lead nivåer? 
· Hva er behandlingen for urin infeksjon? 
· Hva er symptomene på en oculomotor migrene?