Tips for Sjekking av Veggedyr

Veggedyr er insekter som kan påvirke eventuelle husstand, hotell eller boligkvarter. Veggedyr lever i eller nær senger og bli båret inn i bygninger på vesker, klær, dyr eller møbler. De lever på blod og lever på mennesker om natten, forårsaker smertefulle, kløende bitt. Når du får veggdyr, bør en skadedyrbekjempelse selskapet bli konsultert om anbefalinger om hvordan du kan bli kvitt dem. Tid og tålmodighet er nødvendig. Veggedyr biter

Se etter Veggedyr biter på huden din. Biter er vanlig på armer og ben, men kan finnes overalt på kroppen. De forekommer ofte i linjer eller symmetriske mønstre, og vanligvis tar form av rød renner som ser ut som myggstikk. Veggedyr ikke bære sykdommen, men de biter kan bli smittet hvis ikke desinfisert og holdes rene.
Veggedyr Identifikasjon

Sjekk områdene rundt din seng og møbler. Veggedyr er små, flate funksjonsfriske insekter som kjører fort. De måler mellom en åttende og en fjerdedel av en tomme lang, og er rødbrun i fargen. De er mest aktive om natten før daggry og flokk til varme. For å teste for veggdyr, legg igjen en oppvarming puten eller laptop på madrass for en stund om natten og sjekke madrassen for bugs. Mens feilene er små, de er synlige for det blotte øye.

Telltale Signs

Andre tegn på veggdyr inkluderer fecal flekker, blod flekker, egg og skjell. Veggedyr lever av menneskeblod og avføring uansett hvor de bor. Sjekk for brune avføring eller blod flekker på madrass eller møbler. Sjekk nærheten sømmer og koder hvis ingen flekker er synlige på plysj del av madrassen. Også lå veggdyr egg i små grupper. Bunter av egg er enda vanskeligere å se enn bugs. Som bugs vokse fra larve til nymfer til fullvoksne voksne, kaster de sine skinn og la skjell bak. Hvis du finner små skall av tørket brun hud, har du sannsynligvis veggdyr.
Tools

Fjern ark eller møbler dekselet for å se nøye på din møbler flater. Bruk hansker og bruke en lommelykt til å lyse mørke flekker. Hvis du mener du ser egg eller tegn på et angrep, bruke et forstørrelsesglass for å identifisere dem. Husk at skadedyrbekjempelse tjenester kan hjelpe. De gir vanligvis en gratis estimat for sine tjenester.

helse

· Ingen Carb No Sugar Foods 
· De beste måtene å bli kvitt cellulitter raskt! 
· 3 måter å erstatte manglende tenner 
· Frittliggende Retina Symptomer 
· Hva er Red Line vekttap? 
· Instruksjoner for Frog Dissection 
· Hvordan behandle Poison Sumac på Face 
· Hva er den anbefalte tiden å spyle på en Øyedusj ? 
· Hva er årsakene til humant papillomavirus? 
· Hvordan forebygge gallestein Fra Forming