Symptomer på Bed Lice

Bed lus, også kjent som bed bugs, er små, rødbrune bugs som har en oval flattrykt kropp. De var ganske vanlig under andre verdenskrig, men bedre hygiene og bruk av DDT utryddet problemet før de nylig gjorde comeback. Bed bugs er mest vanlig i hotellrom, krisesentre og helseinstitusjoner, og ofte blindpassasjerer på klær eller bagasje. Fordi de er så små, de fleste ikke innser at de har et angrep før det blir for stor til å ignorere. Bites

Bed bugs er mest aktive om natten og vil mate på mennesker ved å bite dem i områder av eksponert hud --- som ansikt, hals, armer og ben --- og suge ut blod. De vanligvis mate i tre til 10 minutter og deretter gå av for å skjule mens de fordøye sitt måltid. De fleste folk ikke innser at de har blitt bitt av en seng bug før de merker en reaksjon fra bitt. Symptomer på en seng bug bite er små, hevet støt på huden som ligner bitt fra mygg eller andre insekter, hevelse i området, rødhet og kløe. Slike biter og reaksjoner blir ofte forvekslet med loppe eller mygg biter, som forårsaker infeksjoner av bed bugs å gå ubemerket hen.
Lukt

Bed bugs forlate en særegen, muggen, søt lukt rundt infested områder, produsert av en seng bug sin svette kjertel sekreter. Huseiere ikke ofte merke lukt fra seng bugs, men de er tydelig i hotellrom og andre steder som får tunge angrep. På grunn av dette, lukt er ikke en pålitelig måte å oppdage veggedyr.

Symptomer på møbler

når avgjøre om du har en seng bug infestation, sjekk innenfor foldene av madrasser og sengetøy for tegn på bugs, samt feilene selv. Disse insektene forlate exoskeletons og skinn fra molting i foldene av madrasser samt sofa puter. De lar også rusten utseende blod og avføring som flekker madrasser og andre møbler. Hvis du oppdager en stor mengde av veggedyr, har huset undersøkt med en fin-tann kam for å sørge for at det ikke er noen andre som gjemmer seg i usett områder.
Behandling og kontroll

Den beste måten å forebygge og kontrollere bed bugs er å være flittig når du reiser. Når du kommer hjem, ta av eventuelle ark og deksler og inspisere sengen for å sørge for at det ikke er noen gjemmer seg i folder eller ark. Rens og vask ark ukentlig til hvert par uker og minst en gang i måneden spray et desinfeksjonsmiddel på madrassen. Når du har oppdaget et angrep, anbefaler University of Kentucky vaske ark og pyjamas i vann som er 120 grader Fahrenheit eller varmere i å drepe insekter. Har et profesjonelt team inspisere hjem og utrydde bruke spesialisert utstyr. I større angrep, kan det være nødvendig å fjerne infested møbler fra hjemmet.

helse

· Hva er meningen med fasevinkelkontroll i Breast Cancer Treatment? 
· Nevrologiske lidelser og symptomer 
· Emfysem Symptomer og Stages 
· Hva er en fettlever i menneskekroppen? 
· Signs Your Teen er alkoholiker 
· Slik Spot Silent Heart Attack Symptomer 
· Velge solbriller For Yourself 
· Krympe fibroids med Natural Progesteron 
· Hvilke Acid Reflux Symptomer er de verste? 
· Learning Styles av sykepleierstudenter