Allergi mot Deer Flies

Deer fluer, medlemmer av Tabanidae familie av insekter, er bitende fluer. Biter kan være en kilde til allergi i enkelte individer. Fluene kan også bære sykdommer. Både hjort fly og sin større fetter hesten fly faller inn under den samme familien og stiller samme trusler om allergiske reaksjoner og sykdom. Beskrivelse

Deer fluer er størrelsen på felles hus fly på ca 1/4 tommers lang. Fluene varierer i farge fra gult til brunt til svart, og har mørke striper på vingene. Øynene er ofte en særegen iriserende grønt. Larvene stadium av hjort flyr liv i vann. Den vanligste habitat for hjort fluer omfatter områder nær bekker eller myrer.
Bite fluer

Deer fluer er bitende fluer, betyr at de har en munn som ligner en saks som kutt eller bitt inn i huden. Insekt setter spytt som inneholder en antikoagulant i bittet for å forhindre blodpropp. Allergiske reaksjoner er i respons til denne substans. Eneste kvinnelige hjort flyr bite og vanligvis mate dagtid.

Symptomer

Sår på stedet av bittet sammen med feber og en generell følelse av funksjonshemming er alle vanlige symptomer på en allergisk reaksjon på hjort fly biter. De mest alvorlige reaksjoner kan være elveblest, oppkast og pusteproblemer. Gjentatte bitt kan øke persons følsomhet på biter, som fører til mer intense allergiske reaksjoner, ifølge nettstedet av Ohio State University.
Behandling

behandlinger for mild allergisk reaksjoner inkluderer et kaldt omslag og hydrokortison krem, ifølge nettsiden til Mayo Clinic. Den anbefaler også noen over-the-counter narkotika som inneholder antihistamin diphenhydramine. Behandle alle med alvorlige reaksjoner, de som inkluderer tap av bevissthet eller pustevansker, med antihistaminer og ta ham til legevakten umiddelbart. Alle behandlinger bør inneholde tiltak for å hindre flere biter som kan øke alvorlighetsgraden av allergiske reaksjoner.
Andre helsemessige problemer

Eksponering for bitende fluer kan føre til eksponering for sykdommer slike som tularemia eller kanin feber, kolera og miltbrann. De åpne sår biter er også ideelt for lokale infeksjoner. Unn hjort fly biter med antibiotika kremer og overvåke for tegn på infeksjoner.

helse

· Hva er en kjemisk peeling for? 
· Irritabilitet depresjon behandling 
· Hvordan behandle en Sinus Drip 
· Quit Smoking Hjelp For The Brain 
· Tips for å fjerne og bli kvitt mandel Stones 
· Stage 2 Livmorhalskreft Behandling 
· Hjem Microdermabrasion Facial behandlinger for huden din 
· Helbredende krefter av Crystals 
· Kinesiske urter for occipital & Frontal hodepine 
· Hvordan Teach Art til LD Studenter