Hvordan Teach Art til LD Studenter

Studenter med lærevansker, per definisjon, har vanskeligere for å forstå og huske. De pleier å ha lav selvfølelse og er usikker om sine evner når det kommer til skolen. På grunn av dette, er kunstutdanning gunstig for elever med lærevansker. Som kreativitet ikke er svekket av lærevansker, ved å gjøre gode på kunst, kan barn bli mer trygg i sin akademiske bane. De vil trenge riktig veiledning derimot, noe som betyr at hvis du underviser barn med lærevansker, bør du alltid motivere dem og kompliment alle sine prestasjoner. Instruksjoner
en

Forklar elevene hva de skal lære og gjøre. Ta deg god tid og forklare prosjektet til dem sakte. Gjør dem gjenta instruksjonene i sine egne ord eller gi dem en mulighet til å stille deg spørsmål. Skriv hovedpunktene i hver leksjon på tavla slik at barna vil ha dem foran øynene til alle tider.
2

Velg et kunstprosjekt elevene vil være i stand til å fullføre. Hvis de ikke kan fullføre prosjektet, kan elever med lærevansker bli motløs. Ikke gi dem elevene er klar for mer.
3

Sett musikk på når barna arbeide på sine kunstprosjekter. Musikk vil roe barna og du kan bruke denne muligheten til å forklare musikken til dem også. Snakk med dem om musikk mens de jobber, spør dem om de liker det, og hvordan det gjør dem føler. Være interessert i hva de har å si, vil dette hjelpe dem å bli mer trygg i å uttrykke sine meninger.
4

Walk rundt i rommet mens studentene jobber og hjelpe dem som sliter. Still dem spørsmål om deres arbeid, fremdrift og problemer. Være beroligende og betryggende, og fortelle dem om ikke å bekymre deg, fordi du er i nærheten og vil hjelpe dem å løse problemet.
5

La barna få være kreativ. Ikke forsyne dem med spesifikke instruksjoner om hvordan du skal gå om du gjør noe. Oppmuntrende kreativitet er en viktig del av å utvikle et barns nysgjerrighet og selvutfoldelse. Hvis du ser en talentfull student, sørg for å erkjenne det og å oppmuntre til videre utvikling av hans eller hennes talent.

helse

· NutriSystem Diet Plans 
· Enkel Stress Med Passion Flower 
· Hvordan rengjøre kjøkken for Healthy Eating 
· Hvordan børste tennene med en 11-måned gamle baby 
· Myelomatose Kombinasjon Treatment
· Myter om overgangsalder 
· Kalv-Strain Behandling 
· Hvordan behandle en migrene hodepine 
· TMJ Fordeler Regelmessig Dental Checkup 
· Seniorer, ta hensyn! Kjøp Medisinsk utstyr /utstyr online og spar Large