Hvordan behandle Infiserte myggstikk

Sommer og mygg går hånd i hånd med varmen av sesongen. De flyr tykk nærheten av vann mellom skumring og soloppgang. Den kvinnelige trenger blod for hennes egg for å overleve, og som regel er vi de uheldige mål for hennes måltid. Mygg bære blodbårne sykdommer som denguefeber, gul feber, malaria, encefalitt og West Nile virus, så en god myggmiddel som inneholder DEET bør sprayes på eksponert hud før du begir deg ut i de tidlige morgenen eller kvelden når disse pesky gnagerne fôr . Ofte et myggstikk kan bli så belastende at vi skraper det, og ubevisst klø den i vår sover, inntil det blir infisert. Infiserte myggstikk som trengs for å bli behandlet umiddelbart. Du trenger
antibiotisk salve
infisert myggstikk
Vis mer Instruksjoner
behandle smittede myggstikk
en

Vask rødt, noen ganger gråt, mygg bite nøye med såpe og vann og bearbeid den tørr med et rent tørkepapir. Selv om du kan ha en overbevisende trang til å klø den infiserte myggstikk som en gal, prøv å ikke som negler havna alle typer bakterier og kan forårsake en sekundær infeksjon.
2

Påfør et tynt lag med trippel antibiotika salve som Neosporin til den infiserte myggstikk og dekk med et plaster for å unngå å banke den allerede smertefulle området.
3

Ta et antihistamin som Benadryl å dempe kløe og reduserer rødhet eller renner, særlig om natten når bevisstløs skrape av den infiserte myggstikk kan forekomme. Caladryl kan påføres etter at infeksjonen har begynt å gro for å lindre kløe og redusere hevelse.

helse

· Acai Berry Advarsel: Gratis Acai Berry kapsler kan koste deg en pakke 
· Hyperhidrose Behandling 
· Color Therapy - En oversikt 
· Hvordan bli kvitt Facial Vorter 
· Bone Marrow Donor Prosedyrer 
· Teeth Whitening For fjerning av Yellow Farging 
· Tegn og symptomer på Albright sykdom 
· Vil fiskeolje kosttilskudd Årsak Vitamin E mangel? 
· Grunner til ikke å kjøpe Long-Term Care Insurance 
· Losing Vekt Med Power Walking