Allergisk mot Bivoks

Bivoks er produsert av kvinnelige honningbier. Den voks blir brukt for å bygge honningfargede kjemmede celler hvor små bier er hevet, samt gi et område for pollen og honning lagring. Allergier påvirke om lag 20 prosent av den generelle befolkningen, og kan dukke opp når som helst. For noen allergiske reaksjoner er livstruende. Allergiske reaksjoner

Allergi er et resultat av kroppens immunsystem reagerer på generelt ufarlige stoffer. Allergener, eksterne stoffer som pollen, kjæledyr dander og mold, utløse unormale reaksjoner i om lag 20 prosent av befolkningen. Reaksjoner kløende og rennende øyne, rennende nese, utslett eller elveblest, og en generell følelse av tretthet. I de mest alvorlige tilfellene, allergener forårsake anafylaksi, en livstruende reaksjon som kan føre til døden hvis venstre ubehandlet. Symptomer på anafylaksi inkluderer kortpustethet eller pustevansker, tetthet i halsen og problemer med å svelge, og prikking i ekstremiteter, lepper eller hodebunn.
Bivoks

farge og duft av naturlig bivoks kommer fra honning og pollen pakket inn i sin honeycomb celler. Naturlig bivoks selges i mange varianter: rå, filtrert eller ufiltrert, og renses eller blekes. Når filtrert tar hvilket sted etter at voks er smeltet, men før det er støpt, er avfallsproduktene fra noen døde bier, vinger eller skalaer og honning fjernet. Bivoks er en vanlig ingrediens i mange husholdningsartikler. Den brukes i lys, såper, kosmetikk, møbelpolish og som et motstå i batikk kunstprosjekter. Bivoks er godkjent for og brukes i matproduksjon.
Medical Skepticism

Bivoks har eksistert i århundrer, og ble brukt mer enn 2000 år siden i det gamle Egypt for encaustic malerier. På grunn av sin lange historie, leger er ofte skeptiske til rapporter om bivoks allergier. Studier av andre allergener har vist at med økt eksponering kommer økte reaksjoner, så med bivoks skjult i ingrediens lister over så mange forbrukerprodukter synes det at rapportering av allergiske reaksjoner øker
Reaksjoner på bivoks.

hyppigst rapporterte bivoks produkt produsere allergiske reaksjoner er lip balm. Blant reaksjonene rapportert er hoste, puffy eller hovne lepper, og en brennende smerte. Andre bivoks produkter produserende reaksjoner inkludert voks-fjerning kremer, øye blyanter, mascara og brennende stearinlys. Reaksjoner er hovedsakelig rapportert av kvinner, men menn er også utsatt. I noen tilfeller hadde produkter har vært brukt i mange år før en uheldig reaksjon inntraff. Reaksjoner kan starte umiddelbart med bruk eller manifest etter flere timer.
Behandling Bivoks Allergi
p Det er lite som kan gjøres medisinsk for en bivoks allergi. For det meste hud patch tester indikerer ikke reaksjoner på bivoks. De fleste mennesker plaget av bivoks må finne sin egen behandling gjennom prøving og feiling. Sjekk ingrediens oppføringer når du kjøper kosmetikk, medisin oppført først er til stede i den største mengden. Noen personer rapporterer at når bivoks er oppført som den tredje eller fjerde ingrediens, den allergiske reaksjonen tok lenger tid å utvikle, men gjorde manifest.
Avhold er den beste behandling

Resept aktuell kremer kan klare opp hudirritasjoner forårsaket av bivoks kosmetikk, men ikke løser de underliggende allergi problemer. Inntil det medisinske samfunnet anerkjenner bivoks allergier de med bivoks følsomhet bør unngå produkter som inneholder bivoks. Personer med kjente reaksjoner på bie stikk bør også unngå bivoks produkter og brennende bivoks stearinlys. Syntetisk bivoks er et alternativ for de som ønsker å brenne bivoks stearinlys.

helse

· Tips for en stor Pre Workout Måltider 
· South Carolina State helseforsikring programmer 
· Putting bentonitt leire til beste bruk 
· Hvordan bygge helse og personlig rikdom 
· Hvordan bli kvitt loppebitt på mennesker 
· Naturlig rette for blære infeksjoner 
· Alternativer til et brystløft 
· Teen Helse Fakta 
· Lær hvordan å slanke seg etter baby 
· Hva er Sensorisk Endringer?