Wolf Spider Kjennetegn

Hvis du spør en gruppe mennesker for å nevne noe som de er redde, mest sannsynlig vil du hører ordet "edderkopp". Edderkopper har fått et dårlig rykte på grunn av deres slangegiften og skremmende utseende, men de er fascinerende skapninger, og skille mellom edderkopper vil hjelpe deg til bedre kontroll noen frykt eller forutinntatte forestillinger du har om edderkopper. Ulven edderkoppen ser skremmende og stor, men hvis du undersøke egenskapene til denne skapningen vil du se at det ikke er noe å frykte. Grunnleggende Kjennetegn

Det finnes over 125 arter av ulv edderkopper i USA, og det er ca 50 arter i Europa. De er medlemmer av Lycosidae familie, rekkefølgen Aranedia. Ofte kroppene deres er dekket med hår, og de er vanligvis brun eller grå i fargen. Noen edderkopper vil ha stripete design på ryggen. En karakteriserer ulven edderkopp mor er egget sac som hun bærer rundt med henne før babyen edderkopper luke.
Levende Kjennetegn

Wolf edderkopper vil prøve å leve nær boliger i høst når de søker varme. De kan bli funnet langs dører, vinduer, garasjer og potteplanter. I de varme sommermånedene kan du finne dem bor i små hull de har gravd. De beskytter hulene sine ved å dekke dem med gress, pinner eller blader. De liker også å leve under steiner. Ulven edderkoppen er veldig sjenert, og vanligvis går bort når nærmet seg.
Rov Kjennetegn

Vanligvis ordet "web" er synonymt med edderkopp, men ikke når det gjelder wolf edderkopper. Disse typer edderkopp ikke veve duk. De foretrekker å jakte på sine måltider. Sine typiske måltid valg inkludere andre små edderkopper, gresshopper, mealworms, kakerlakker og biller. De er faktisk oppkalt "ulv" edderkopper fordi det ble antatt at disse edderkoppene jaktet i flokk akkurat som ulver. Imidlertid viste det ut til å være en misforståelse. Wolf edderkopper jakter alene.
Bite Kjennetegn

bitt av ulven edderkoppen er giftige. På grunn av dette, bør en medisinsk faglig undersøke en matbit. Det er svært anbefales at bittet ikke bli bandasjert, plassere en ispose vil bidra til å redusere hevelse, og du skal hvile og unngå fysisk aktivitet. Hvis et barn har blitt bitt behandle bite som en nødssituasjon.

Mest ulv edderkopper unngå menneskelig kontakt og er ikke kjent for en aggressiv oppførsel, men de vil angripe hvis de føler seg truet.


helse

· Hair Restoration for kvinner 
· Foods å spise med tannregulering 
· I-vann Tegn på Distress
· Forskjeller mellom menn og kvinner i behandlinger for en Heart Attack 
· Best Rimelig Healthcare Options 
· Effekter av alkohol mens du bruker antibiotika 
· Slik Cure Candidainfeksjon 
· Hvordan gjenkjenne symptomer på Bells parese 
· Tidlig HIV Informasjon 
· Eddik Cures for halsbrann