Effekter av alkohol mens du bruker antibiotika

Alkohol bør ikke blandes med noen medisiner generelt, men noen medisiner er mer utsatt enn andre. Når du er i tvil, sjekk med din lege eller helse praktiserende lege før du tar noen medisiner og drikke alkohol. Recovery Time

Alkohol er en depressant og vil tappe din energi. Det påvirker hele kroppen, så det er best å vente til du er ferdig med antibiotika før du drikker alkohol. Ellers kan det hende at utvinning ta lengre tid.
Berørte Antibiotika

Ifølge mayoclinic.com, bør følgende antibiotika ikke tas sammen med alkohol, som en alvorlig reaksjon kan oppstå : metronidazol (Flagyl), trimetoprim-sulfametoksazol (Bactrim) og tinidazole (Tindamax). Reaksjoner som rask puls, svimmelhet, kvalme og rask puls kan skje hvis noen av disse antibiotika er blandet med alkohol (se Ressurser).
Andre kilder

Noen kalde medisiner inneholder alkohol, og munnskyllevann og liknende produkter inneholder ofte alkohol også. Pass på å sjekke etikettene på alle antibiotika, kalde medisiner og munnhygiene produkter før du bruker.
Redusere Styrke

Noen ganger alkohol vil ikke gjøre deg syk, men det kan redusere styrken av et antibiotikum, som doksycyklin (Vibramycin, Doryx), ifølge mayoclinic.com (se Resources). Dette betyr at dosen kanskje ikke virke skikkelig hvis det blandes med alkohol.
Lignende bivirkninger

Alkohol og antibiotika kan ha tilsvarende effekt på magen, og dermed pakking en dobbel effekt hvis tatt sammen. Svimmelhet, kvalme og trøtthet er blant de bivirkningene som kan oppstå med både alkohol og antibiotika, så det er best å ikke blande dem i det hele tatt.

helse

· Super Simple Grow Taller Øvelser 
· Requip Vs. Requip XL
· Midlertidig Fylling Vs. Permanent Fylling 
· Hvordan Care for Solbrenthet Blemmer 
· Årsaker til minne bortfaller 
· Medisiner brukes til å behandle koronarsykdom 
· Slik unngår eller Stop Leg Cramps -Også kjent som Charlie Horse 
· Menneskelige kvaliteter forbundet med de fem elementene i Nature 
· Medisiner for å redusere høyt blodtrykk 
· Akupunktur & Weight Loss Study