Hvordan identifisere farlige irske Spiders

Deres er ingen dødelige edderkopper urfolk til Irland, og svært få som har vært kjent for å bite mennesker. Imidlertid har noen varianter kommet i Irland på forsendelser fra utlandet. Størrelsen og likhet av mange forskjellige edderkopper gjør identifisere dem vanskelig, og med 34 000 arter av edderkopper, bli en ekspert er ikke lett. Det er noen skritt du kan ta for å gjøre deg kjent med edderkopper i Norge som er farlige for mennesker. Du trenger
Camera
Vis flere instruksjoner
en

Se etter en mørk rød thorax og store kjever. Dette kan være den Veggelusen edderkopp, en av de eneste edderkopper i Norge som er i stand til å bite mennesker. Det er ca 10 mm i lengde med en kremet oransje buk, og bena er mørk rød og ligner på brystkassen sin. De er vanligvis finner under stokker og i varme mørke flekker. Selv om det er i besittelse av gift, er giften ikke dødelig for mennesker. Noen mennesker har hatt allergiske reaksjoner på bitt, så gå til lege hvis du begynner å føle seg syk etter å ha blitt bitt.
2 p Hvis du kommer over en helt svart edderkopp med røde flekker på magen sin, du kan ha oppstått en sort enke edderkoppen som var kommet inn Irland fra utlandet. I noen tilfeller har den sorte enke edderkoppen gjemt i kasser med frukt som kommer fra andre land. Den sorte enke bitt er svært giftig og må behandles umiddelbart.
3

Ta et bilde av en edderkopp og laste det opp på nettet. Nettsteder som Spider Identification Sted Chart kan hjelpe deg med å identifisere edderkoppen ved å se på viktige charateristics og plasseringen hvor edderkoppen ble funnet.
4

Utdanne deg selv. Siden det er så mange varianter av edderkopper, og mange av de dødelige varianter kommer fra utlandet, er en av de beste måtene å identifisere farlige edderkopper ved å lese tekster om edderkopper. Nettsider som World Spider Catalog har store oppføringer av edderkopper, og lokale bibliotekene vil sannsynligvis ha en rekke ressurser tilgjengelig.
5

Gå til et museum og spørre en ekspert. Selv når du vet hva du leter etter, kan identifisere edderkopper være ekstremt vanskelig. Vis et bilde av edderkoppen til en kurator og se om hun kan hjelpe deg. Museum kuratorer, spesielt de som jobber i museer med omfattende arachnid samlinger, vil være i en bedre posisjon til å identifisere edderkoppen.

helse

· Målsetting og Visualiseringer 
· Beste måtene å miste Belly Fat 
· Hvordan øke størrelsen på minnet på en Kaiser ROM
· En diabetiker Diet for menn 
· Adult Day Care I Nord-Carolina 
· Straight Talk On Vitamin C under kjemoterapi Behandling 
· Hvordan Riktig Klumpete Lumineers 
· Voksende stadier av et foster 
· Enkle måter å kurere hoftenervene Pain 
· Robotarm Implantasjon Eksperimenter