Hva skjer når du er bitt av en skorpion?

En skorpion stikk kan føre til symptomer som krever øyeblikkelig legehjelp. Ikke alle skorpion stikk er like farlig, men så er det en god idé å vite hvor de særlig farlige de gjør sitt habitat. Hvis du har mistanke om en skorpion har stukket barnet ditt, søke medisinsk behandling umiddelbart. Typer Scorpions

Ifølge Mayo Clinic, er det ca 1500 arter av skorpion over hele verden. Bare om lag 30 av disse artene er farlige. Av disse er bare barken skorpionen funnet i USA det meste i sørvest, av bekymring. Andre farlige arter lever i ulike deler av verden, inkludert Mexico, Sør-Amerika og India.
Sting Symptomer hos voksne

muskelrykninger, svakhet, rask pust, høy blodtrykk og racing puls er symptomer på en skorpion brodd hos voksne. Det er også mulig å oppleve kramper, nummenhet og skumming ved munningen spesielt etter en bark skorpion brodd. Smerter og hevelse oppstå der stikket skjedde på kroppen.
Sting Symptomer hos barn

En medisinsk faglig bør behandle eventuelle barn som kan ha lidd en skorpion svi. Symptomer på en brodd hos barn er litt annerledes enn de oppleves av voksne. Smerter, nummenhet og prikking i stikket området kan være til stede, men hevelsen vil vanligvis ikke skje. Barn vil også sikle, svette, utstillingsområde rastløshet, oppstemthet eller gråte mye. Muskelrykninger, juling og uvanlige hode, nakke og øyebevegelser kan også være til stede.
Behandling

Oppsøk lege med en gang, spesielt hvis du opplever mer enn én av symptomer eller hvis offeret er et barn. For en mindre stikk, gir Web MD disse anbefalingene for førstehjelp behandling: Vask stikket med såpe og vann, og smør kalde kompresser til stikket området. Web MD anbefaler også paracetamol for smerte, men råder pasienter til ikke å ta aspirin eller ibuprofen produkter som motrin eller advil.

helse

· Hvordan Heal sprukne lepper 
· Natural Pain Relief frigjøre deg fra smerte og lidelse The Natural Way 
· Hvordan Wear en bleie for Inkontinens 
· Tegn på en infisert Tongue 
· Hva gjør du for hjertesvikt? 
· Verdt Business Opportunity 
· Hva er farene ved Alli? 
· Mold Svelging Behandlinger 
· Healing Crystal tryllestaver 
· Nikotin Detox Diet