Healing Crystal tryllestaver

Crystal tryllestaver, noe som kan være en utsmykket make-up av krystaller, stokker og andre baubles, brukes til å dirigere effekten av krystallene til et bestemt punkt eller område. Krystall stavene også kan være en naturlig krystall punkt eller en krystall formet som et punkt eller staven. Typer

Crystal tryllestaver brukes til å dirigere crystal energi ved kloss. Gridding er det lov å plassere forskjellige steiner i ulike mønstre og deretter koble steinene med krystall tryllestav. Visse mønstre bidra til å helbrede.
Fordelene

En krystall punktet kan brukes i refleksologi. Refleksologi er en touch healing metode som bruker visse trykkpunkter på kroppen for å hjelpe kurere plager. Mest refleksologi er gjort på føtter og hender, men med en krystall punkt, det også er gjort på øreflippene. Ulike områder av øreflippen korresponderer med ulike kroppens organer.
Effects

Clear krystall kvarts er den beste stein til bruk for krystall tryllestav healing fordi det holder og forbedrer egenskapene til de andre stenene - men det er ikke den eneste krystall som kan benyttes. Forskjellige krystaller blir brukt for uansett deres egenskaper er. Punktet slutten av krystall eller tryllestaven hjelper overføre crystal energi til hvor problemet er. For eksempel, hvis du er healing ryggen, plasserer punktet på ryggen i det området der du har smerter eller problemer.
Advarsel

Krystaller bør renses og ladet før opprinnelige bruk og mellom bruker, særlig hvis de blir brukt på flere personer. Uten riktig rensing, kan et problem en krystall fjernes fra en person bli overført til en annen. Å rense en krystall, suge den i rent vann på flaske i 12 timer. For å lade din krystall, la den utenfor på et trygt sted under lyset fra fullmånen.
Expert Insight

Crystals sende ut sterke vibrasjoner, og disse vibrasjonene snakke til deg hvis du lytter. Hold krystallen i hånden i noen få sekunder for å vite om det er den rette for det du trenger. Hvis ikke, gå videre til neste.

helse

· Hvordan få virksomheten til Hjem omsorgsdepartementet 
· Hva er en Hip Pointer Injury? 
· Hvordan behandle hoste med spansk løk 
· Hvordan vite om du har en blære infeksjon 
· Hvordan leve med Artrose 
· Vanlige allergener: Weeds
· Be The Warrior Tannlege: Hvorfor vil jeg trenger Gum Surgery 
· Hva er den perfekte Male Body måling? 
· Hvordan behandle kronisk hodepine 
· Hvordan takle et barns Død