Bone Cancer og Nedre Leg Pain

Kreft er et resultat av en forsamling av celler som deler seg forbi normalitet, invadere, og noen ganger spre seg til andre områder i kroppen. Kreft danner normalt en svulst imidlertid noen ikke. Leukemi er et eksempel på en kreft som ikke. Diagnose, behandling, studier og forebygging av kreft, er den grenen av medisin kalt Oncology. Kreft og bena

Bone kreft oppstår i beina i bena. Det kan være en primær cancer (en som oppstår i ben /s) eller et sekundært kreft (en som er spredt fra en annen del av kroppen, eller et organ i kroppen til benet /s av benet /s). De tre vanligste formene for bein kreft er Osteosarcoma, chondrosarcoma, og Ewing tumor. Leg smerte, hevelse og muligens vekster kan forekomme med kreft i bena, og er de vanligste symptomene oppleves med sykdommen.
Osteosarcoma

Osteosarcoma er den vanligste type bein kreft og den sjette mest vanlig hos barn. Osteosarcoma utvikler seg fra ostoblasts. Dette er de cellene som gjør voksende bein. Det vanligste symptomet er smerte eller hevelse i benet eller armen.
Ewing Tumor

Ewing tumor er en sjelden barnesykdom. Det finnes tre forskjellige typer Ewing tumor. Den første, Ewing sarkom av bein, som er mest vanlig hos barn, Extraosseous Ewing tumor, som starter i det myke vevet rundt beinet, og Peripheral primitive neuroectodermal svulsten, som starter i ben eller bløtvev. De vanligste stedene for Ewing tumor er bryst, ben, bekken og midten av lange bein.
Chondrosarcoma

Chondrosarcoma er en kreft som påvirker brusk celler. Ifølge Mayo Clinic på nettet, er det sagt å være den nest vanligste typen av bein kreft .. Chondrosarcoma utvikler i armer, ben eller bekken voksne i alderen 50 til 70.
Cancer Symptomer

Symptomer på kreft inkluderer vekttap og tretthet. Når kreften sprer seg til indre organer flere symptomer kan oppstå, for eksempel problemer med å puste hvis det sprer seg til lungene. Bone hevelse og smerter er oftere på grunn av andre forhold enn kreft, for eksempel leddgikt og skader. Men hvis tilstanden vedvarer, er det nødvendig å planlegge et besøk med legen din.

helse

· Tips for å unngå Lower Back Pain Mens måke snø 
· Hvordan behandle skjoldbrusk problemer 
· Hvordan å øke fruktbarheten med te 
· Hvordan bruke Pau D' arco 
· Slik kommer det billigste og beste personlig trener Around 
· Diagnose for astma 
· Årsaker og behandlinger for irritabel tarm syndrom 
· Hvordan legge til Gulrøtter til kosthold og vet om dens fordeler 
· Hvordan skille Halsbrann Fra GERD 
· Student Medical Insurance