Hva er prognosen for kreft i hjernen?

En prognose, ifølge Miriam-Webster Dictionary, er "utsiktene til overlevelse og gjenoppretting av en sykdom." Så hvis du eller en du er glad er diagnostisert med kreft i hjernen er det svært sannsynlig at du kommer til å be legen om prognosen sin, siden vi generelt ønsker å vite om vår lege har håp for forbedring vår - spesielt for noe så alvorlig som hjernen kreft. Men en lege prognosen er ikke en garanti, det er bare en kvalifisert gjetning basert på statistiske data og andre faktorer som størrelse, beliggenhet og type kreft, samt pasientens alder og medisinske tilstand. Historiske data

historiske data samlet fra tidligere hjernen kreftpasienter er svært nyttig i guiding en lege i sin prognose for dagens pasienter, siden sykdommer generelt følger et lignende kurs av handlingen uavhengig av pasienten. Selv om dette ikke alltid sant, og det er noen avvik fra disse sykdom mønstre på grunn av pasientens forskjeller (alder, helse), disse unntakene er generelt sjeldne. Derfor gir historiske data legen med en base for å danne sin egen prognose, etter vurderer alle faktorer.
Størrelse

Størrelsen på kreftsvulst i hjernen påvirker prognosen betydelig. Det er begrenset plass vekst i hjernen, så som en svulst vokser i hjernen det alvorlig påvirker det omkringliggende vev i hjernen og dens funksjon. Dette kan resultere i tale, syn, og andre evner blir negativt påvirket når svulsten presser inn i andre områder av hjernen på grunn av sin størrelse. I tillegg vil størrelsen på en svulst diktere behandlingstilbud forfulgt (og hvor raskt): Store kreftsvulster fjernes ved operasjon så raskt som mulig for å stoppe veksten prosessen, siden de kan doble i størrelse på bare syv dager
.
Sted

Plasseringen av en svulst er viktig, siden noen svulster som normalt vil bli ansett benign er stedet merket ondartet grunn av deres kompliserte hvor i hjernen, og hindrer muligheten for å fjerne under operasjonen uten å risikere liv eller livskvalitet.
Typer

Primær hjernen kreft (de som kommer i hjernen) skiller seg fra de kreftformer som stammer andre steder i kroppen. Mens andre kreftformer må behandles i kroppen - samt hvor den har metastasert til hjernen - primære hjernen kreft blir bare behandlet i hjernen; de ikke metastasere til andre deler av kroppen. Dette vil derfor også påvirke prognosen gitt.
Alder og generelle helse

pasientens alder lider av kreft i hjernen vil også spille en rolle i prognosen gjort av legen, med spedbarn og eldre mer sannsynlig å få en prognose for bekymring på grunn av deres hjernens utvikling scenen og andre aldersrelaterte faktorer. På samme måte vil den generelle helsen til pasienten påvirke prognosen, siden de med hjertesykdom, diabetes og andre alvorlige helsemessige forhold vil ha flere risikofaktorer for å bli vurdert enn de i utmerket helse.
Prognose

Leger er heldige som har historiske data til å trekke fra når du gjør sin prognose, og selv om de har at dataene de fortsatt bare kan gjøre en kvalifisert gjetning på prognosen, og derfor er det alltid håp hvis prognosen er ikke bra, siden unntak forekommer, selv om de er sjeldne.

helse

· Spider Vein Laser Treatment 
· Hvordan gjøre den Ultimate Cleanse 
· Hvorfor trener er en god idé 
· Bruk av Silvadene Med Burns 
· Matvarer som forårsaker Acid Reflux du trenger en Acid Reflux Disease Diet 
· Legemidler som hindrer menstruasjonsblødning 
· Hvordan bruke Oksygenkonsentratorer 
· Hjemmelagde elementer å frastøte mygg 
· Hvordan gjenkjenne alkoholforgiftning Symptomer 
· Adaptive Utstyr for barn