Bryst Lobe Disorders

Den vanligste typen brystkreft lapp lidelse er brystkreft. Det finnes mange varianter av brystkreft som i hovedsak delt inn i to typer (lokalisert og den typen som sprer seg til andre deler av kroppen). Tidlig påvisning er avgjørende for behandlingen. Som et resultat av selv-eksamener, mammografi og biopsi er alle, men avgjørende. Fakta

Brystene er bygget opp ca 15 til 20 seksjoner kalt fliker. Fliker er delt inn i lobules (enda mindre deler), med små pærer i endene. Disse små pærer er ansvarlig for melkeproduksjon. Lapper, lobules og pærer er koblet via kanaler (små rør som transporterer melk til brystvorten).
Breast Cancer

Brystkreft er en generell gruppe av kreft som kalles karsinomer . Brystkreft er klassifisert som enten infiltrere (invasiv) eller lokaliserte (in situ) carcinoma. Brystkreft er funnet i melk-produserende vev av brystkreft. De fleste kommer i kanalene, men kreftceller i fliker og lobules er fortsatt vanlig. Videre, ifølge boken "sykdommer og lidelser," de fleste karsinomer (ca 80 prosent) kan oppdages ved en mammogram, og når oppdages tidlig, er mulig å behandle.

Typer

In situ brystkreft refererer til celler som ikke har spredt utover sin opprinnelse stedet (enten det er lobule eller kanal). Den vanligste typen er DCIS (duktalt carcinoma in situ), ifølge MayoClinic.com. Infiltrere brystkrefttilfeller invadere de omkringliggende områdene rundt kanaler og lobules og kan reise til andre deler av kroppen (for eksempel lymfeknuter). De to varianter av infiltrerende brystkreft er IDC (invasive ductal carcinoma) - som utgjør om lag 70 prosent av alle brystkrefttilfeller -., Og mye mindre vanlig ILC (invasive lobular karsinom)
LCIS

LCIS eller lobular carcinoma in situ, er en godartet svulst som noen ganger forveksles med kreft. LCIS ​​refererer til en viss type av unormal celle finnes i lobule sin foring, men det er imidlertid ikke klassifiseres som et kreft fordi det er ingen bevis for at de unormale celler spres som kreft. Men ifølge WomensHealthZone.net, personer som er diagnostisert med LCIS har større risiko for å utvikle brystkreft i fremtiden.
Bryst cyster

Bryst cyster er væske -fylt sekker funnet i brystet. De utvikler i flikene og blir ofte beskrevet som ovale eller runde klumper med tydelige kanter, ifølge MayoClinic.com. Bryst cyster er vanlig hos kvinner i 30-årene og 40-årene og vanligvis forsvinner etter overgangsalderen. Denne typen bryst uorden ofte ikke krever behandling med mindre cyster vokse til å bli særlig smertefull eller særlig stor.

helse

· Rettigheter eldre i aldershjem 
· Om intern rensing dietter 
· Urter for Lung Cancer 
· Hvordan du mister vekt etter barnets fødsel 
· Leveren rens Farer 
· Slik Cure Helvetesild 
· Hva gjør en Elektrolytisk Tank? 
· Frekvens Generator: Behandling for kreft 
· Zeno Akne Zapper Versus Aktuelt Acne Treatment 
· Generell informasjon om Levitra-ha fullstendig kunnskap om produkt du bruker!