Tidlig varsling tegn på brystkreft

Brystkreft kan være dødelig, så det er viktig å erkjenne og ta umiddelbar handling dersom du merker noe annerledes i ditt bryst området. Her er noen av de mer vanlige tidlig varsling tegn på brystkreft som du bør være klar over. Klumper

Klumper er kanskje den mest åpenbare tegn på brystkreft. Det er en god vane å føle brystene hver så ofte for misdannelser. Hvis du føler en klump, kalle en profesjonell umiddelbart. Det er en god sjanse for at klumpen er ikke kreft, og klumpen kan være noe annet enn arrvev. Samtidig er det en sjanse for at klumpene kan være et tegn på brystkreft, så det er viktig å ta disse klumper alvor.
Skin Betennelse

Hvis huden er betent og endringer fra din normale hudfarge til en mer rosa eller rød tone, kan dette være et tegn på brystkreft.
Skin Hevelse
< p> Mange brystkreftpasienter har merket en forskjell i huden i forhold til hevelse før de blir diagnostisert med brystkreft. Hvis din cup størrelse blir betydelig større, kan dette være et tegn på brystkreft.
Væske fra brystvortene

Nipple utslipp er et annet vanlig symptom på brystkreft. Hvis du ikke er gravid og brystvortene synes å være ammende, kontakte lege umiddelbart.
Skin Texture
p Hvis hudens tekstur blir lik som en appelsin, eller bare annerledes helt, kan dette være et tidlig varsel om brystkreft. En rekke forhold kan bidra til en endring i hudens struktur, inkludert grunnleggende fuktighetsgivende, men det er alltid bedre å være safe than sorry.

helse

· Round Toe vs Split Toe Surf Booties
· Hvordan ta blodtrykk 
· Homøopatiske midler for gingivitt 
· Hvordan identifisere folatmangel 
· Rehab Øvelser for Knees 
· Hvordan du arbeider med Crystal Energy 
· Om kronisk hodepine 
· Om bilharziose Disease 
· Stoppe hackere får tilgang Nødvendige Tips 
· Cane Spider Bites