Om Breast Klump Behandling

Bryst klumper oppstår når det er et fremspring eller hevelse i brystet. Noen er forårsaket av fibrocystic endringer, noe som betyr at vevsforandringer. De er ikke noe å være altfor bekymret. De kan også være forårsaket av sekker fylt med melk og infeksjoner, noe som er vanlig i amming nye mødre. Hvis du skader ditt bryst, kan blod samle seg i forslått området, forårsaker en klump. Hevelsen kan også være et resultat av en samling av fettvev kalles Lipoma. Klumpene å være den mest bekymret er de som er forårsaket av brystkreft. Ifølge Mayo Clinic, nær 85 prosent av bryst klumper er ikke-kreftceller. Men det er viktig å søke behandling fordi bare en lege kan avgjøre om en klump er godartet. Fibrocystic Endringer

Fibrocystic endringer tendens til å oppstå hos kvinner som er i reproduktiv alder. De anses normalt og ikke øke sannsynligheten for å utvikle brystkreft. Men gjør de det vanskelig å avgjøre om noen av dine klumper er farlig. Legen kan anbefale at du bruker over-the-counter smerte medisiner som ibuprofen. Hormonbehandling som p-piller også arbeide for å redusere støt. Du kan også merke en nedgang i dem ved å spise mer fiber og mindre fett, bor borte fra sjokolade og koffein og ved å legge til vitamin B-komplekset, nattlysolje eller vitamin E i din daglige regime.
Advarsel

Du bør gå til legen hvis du har en mistenkelig klump bryst. Dette inkluderer hvis du finner nye klumper under en self-eksamen, eller hvis det er blåmerker på brystet ditt, selv om du ikke ble skadet. Også søke behandling hvis bryst huden er rynkete eller har smilehull, som ligner en appelsinskall. Sjekk ut brystvortene hvis du opplever bryst klumper. Hvis de er usedvanlig slått innover eller du arbeider med utslipp, se en lege. Det er viktig å få til en snart dersom utslippet er rosa eller blodig.
Lumpectomy
p Hvis brystet klump er et resultat av infeksjon eller brystkreft, kan legen anbefale operasjon. En lumpectomy eller delvis mastektomi fjerner klump og noen omkringliggende vev, og dermed spare så mye av brystet som mulig. Det første trinnet er kirurgi for å fjerne kreften og undersøke lymfeknutene under armen. Det neste trinnet er å gjennomgå strålebehandling.
Mastektomi

En enkel eller total mastektomi gjøres når brystet må fjernes, men det er ikke kreft stede i lymfeknutene. I denne prosedyren, fjerner doktoren hele brystet som omfatter brystvorten og huden rundt brystvorten. Det tar to timer eller mindre for kirurgi hvis brystet ikke er rekonstruert. Pasienten kan gå hjem etter en eller to netter på sykehuset.

En modifisert radikal mastektomi er mer drastisk og innebærer fjerning av hele brystet og det meste av lymfeknutene i armhulen. Dette er vanligvis det foretrukne alternativet hvis det er en stor svulst og om kreften har spredd seg til lymfeknuter. Kirurgen vil bruke to til fire timer om prosedyren og liker det enkle mastektomi, må du bruke en eller to netter på sykehus.

Leger kan velge en hud-sparing mastektomi hvis de vil bli umiddelbart rekonstruere bryst. I denne operasjonen, fjerner de hele brystet, men la huden intakt. De kan deretter gjenoppbygge bryst i samme tidsrom. Dette kan ta alt fra to til åtte timer og krever et sykehus opphold inntil fire dager.
Drug Treatment
p Hvis det tumorous bryst klump er stort, eller har festet til musklene i brystveggen, kan legen anbefale kjemoterapi før operasjonen. I tillegg, etter operasjonen, hvis det er kreftceller som har spredt seg utenfor brystet, kan legen din vil at du skal gjennomgå behandling for å drepe dem. Kjemoterapi gis i tablettform eller gjennom en IV.

I tilfeller av en lumpectomy, forvente å gjennomgå strålebehandling som bruker kraftige røntgenstråler å krympe svulster og drepe kreft. En onkolog vil også anbefale dette kurset av behandling hvis det er mange lymfeknuter som inneholder kreftceller eller hvis bryst svulst er stor ved en mastektomi.

helse

· Symptomer på syre reflux sykdom hos kvinner 
· Sykdommer som forårsaker Cluster Hodepine 
· Fordelene med Natural Bodybuilding 
· Hjem rettsmidler for genital vorte behandling 
· Effektiv Panic Attack Remedy Informasjon 
· Slik fjerner Plantar Vorter med pinsett 
· Naturlig Lung Cancer Cure Stories 
· Årsaker til lavere tilbake smerte i kombinasjon med Leg Pain 
· Killer obliques I en Key Exercise 
· Vaginal Foryngelse En Intro