Slik unngår du at bryst Forkalkning

Forkalkning er forekomster av kalsium i brystvevet. Det finnes to typer bryst forkalkninger: macrocalcifications og microcalcifications. Macrocalcifications indikere endringer som skyldes betennelser, alder eller skader. Microcalcifications er mindre og mer tallrike. De vanligvis ikke indikere kreft, men kan vise forstadier til endringer. Det er virkelig ingen måte å lære å forebygge brystkreft forkalkninger, men du kan håndtere dem og risikoen for kreft. Instruksjoner
en

Utfør en selv bryst eksamen minst en gang i måneden. Nøkkelen til å forebygge problemer fra bryst forkalkninger er å fange dem så tidlig som mulig.
2

Få en mammogram årlig. Dette vil tillate legen å diagnostisere brystkreft forkalkninger som de danner. Han kan teste dem for å sikre at de ikke er en helse bekymring.
3

Unngå eksponering for plantevernmidler, siden noen har en struktur som minner om østrogen og kan fungere som et hormon i kroppen din . Dette øker risikoen for brystkreft.
4

Spis godt og trene. Legge mer fiber til kosthold vil redusere mengden av østrogen sirkulerer i kroppen din. Dette kan redusere risikoen for kreft. Øvelse i minst 30 minutter om dagen for å holde seg så friske som mulig.
5

begrense mengden alkohol du drikker. Alkohol er en risikofaktor for å utvikle brystkreft, særlig hvis du har mer enn én drink per dag.

helse

· Breast Cancer Lymfeknute Therapy 
· Funksjonshemmede biler er bygget på Quintell Technology 
· Er Coconut Oil bra for hårtap? 
· Hvordan behandle ømme ledd 
· Hvordan å frastøte insekter naturlig med Vitamin B 
· Hva bestemmer hvor mange kalorier du trenger en dag? 
· Hvordan bli kvitt hodepine ved å massere 
· Hva er Bruk av kjemoterapi? 
· Hvordan skrive en tradisjonell Obituary 
· Diet Coke & MS Symptomer