Breast Cancer Lymfeknute Therapy

Når brystkreft fremskritt utover Stage I, kan det være lymfekjertelmetastaser. Lymfekjertelmetastaser betyr at det er kreft i lymfeknutene. Lymfeknutene er en del av lymfesystemet, som også inkluderer milt og benmarg. Lymfesystemet bærer lymfevæsken og bidrar til transport overskytende væske, fettsyrer og immunsystem celler i hele kroppen. Lymfeknutene er vanligvis det første stedet som kreft sprer seg til, og spredning til lymfeknuter kan gjøre det vanskeligere å kurere kreft. Det er tre kategorier av spredning til lymfeknuter: mikroskopisk, brutto og ekstra capsular forlengelse. Sentinel lymfeknute disseksjon

Tradisjonell brystkreft behandling innebar en prosedyre som kalles aksillær lymfeknute gjenkjenning. Denne prosedyren innebar fjerning av ca 10 lymfeknuter under en mastektomi eller lumpectomy å se på tilstedeværelsen av kreftceller. Denne prosedyren hadde mange potensielle bivirkninger, inkludert permanent begrense mobiliteten i armen på siden av kroppen med de berørte lymfeknuter.

Sentinel lymfeknute disseksjon har erstattet aksillær lymfeknute disseksjon som prosedyren av valget for mange kvinner med mindre, mindre aggressive former for brystkreft. Sentinel lymfeknutedisseksjon innebærer fjerning av lymfeknute nærmest brystet, sammen med fjerning av de to lymfeknuter nærmeste at lymfeknute. Disse tre lymfeknuter er mest sannsynlig å være den første lymfeknutene til der kreften sprer seg. Hvis det ikke er kreft stede i disse lymfeknutene, er det sannsynlig at kreften ikke har spredd seg til andre lymfeknuter.
P Hvis kreften er oppdaget i lymfeknutene under en sentinel lymfeknute disseksjon, så enten en aksillær disseksjon eller stråling eller begge kan anbefales.
aksillær Disseksjonsverktøyer

aksillær lymfeknuter er lymfeknutene normalt rammes av brystkreft. De er plassert under armen, av pectoralis muskelen. I en aksillær disseksjon, er to nivåer av aksillær lymfeknuter fjernes vanligvis: de på den nedre ende av pectoralis mindre muskel (nivå 1) og de under pectoralis mindre muskel (nivå 2). Mellom fem og tredve lymfeknutene fjernes vanligvis som en del av operasjonen.

Aksillær disseksjon kan gjøres som en del av en mastektomi (kirurgi for å fjerne bryst) som en del av en lumpectomy (kirurgi for å fjerne en del av brystet som har kreft i det) eller som en selvstendig kirurgisk prosedyre.
Stråling
p Hvis kreft er tilstede i lymfeknuter, og /eller hvis alt kreften ikke kan fjernes med en aksillær disseksjon, kan strålebehandling være foreskrevet. Stråling er ofte brukt i forbindelse med kjemoterapi og kirurgi, men det kan brukes alene i tillegg. Ekstern strålebehandling er den vanligste typen av stråling som brukes til å behandle lymfekjertelmetastaser med brystkreft. Dette betyr en maskin brukes til å peke eksterne stråler av lys i lymfeknutene som inneholder kreftceller i et forsøk på å drepe kreftceller i lymfeknutene.

helse

· Poison Ivy: Cures for Itch 
· Generell Cleaning Service New York 
· Hva er kolin klorid brukes til? 
· Har Hypnose virkelig fungerer? Finn ut i dag! 
· Low-carb Vegetarian Food List 
· Bombetrussel Sikkerhetsprosedyrer 
· Midfoot Artrose symptomer og eksamen 
· Hvorfor CPAP neseputer er bedre enn andre CPAP Machines 
· Typer NSAIDs 
· Angst og Hjelp