Hvordan bruke Letrozole

Letrozole er en anti-østrogen narkotika selges under merkenavnet Femara og ble godkjent av Food and Drug Administration i 1997. Den brukes til å behandle postmenopausale kvinner som har brystkreft forårsaket av tilstedeværelsen av spesifikke østrogen i blodet. Disse østrogener er primært produsert av binyrene. Letrozol virker ved å hemme produksjonen av aromatase, som produserer østrogener som østron og østradiol, i binyrene. Instruksjoner
en

identifisere pasienter som mest sannsynlig vil ha nytte av Letrozole. Leger vanligvis foreskrive letrozol å behandle former for brystkreft som er resistente mot flere vanlige anti-østrogen medisiner som tamoxifen (Nolvadex). De kan også foreskrive det for pasienter med typer brystkreft som er følsomme for hormoner.
2

Undersøke de generelle instruksjonene for å ta Letrozole. Tablettene inneholder 2,5 milligram Letrozole og bør oppbevares ved en temperatur 59-86 grader Fahrenheit. Letrozol er vanligvis tas en gang per dag, og kan tas med eller uten mat.
3

Se på spesifikke instruksjoner for Letrozole om gravide og ammende kvinner. Gravide kvinner bør ikke ta Letrozole i det hele tatt som det kunne skade fosteret. Det er ennå ikke kjent om Letrozole utskilles i morsmelk.
4

Lær om legemiddelinteraksjoner med Letrozole. Problemer kan oppstå med antihistaminer, anti-anfall medisiner, muskelavslappende, narkotiske smertestillende midler, psykiatriske medisiner, beroligende midler og beroligende midler.
5

Studer vanligste bivirkningene av letrozol. Disse inkluderer forstoppelse, bryst smerter, diaré, tretthet, hodepine, muskelsmerter, kvalme og oppkast. Letrozole har en lavere risiko for bivirkninger enn andre anti-østrogen medisiner som megestrol (Megace).

helse

· Behandling og kliniske studier for Lung Cancer 
· Få en bedre glød med Antioksidanter Skin Care Products 
· Ni måneders LPN programmer 
· Hvordan identifisere og eliminere Ring Worm 
· Adaptive Utstyr for barn 
· Bad Air Cure 
· Hvordan å skaffe penger til Lap-Band kirurgi 
· Hjelp avlaste Feet Fra gikt 
· Bruk av MP Rapid diagnostiske tester for ulovlige legemidler 
· Få best Gay Massage