Spørsmål å spørre om Breast Cancer

Brystkreft, hvis behandles tidlig, har en høy overlevelse. Hvis du har blitt diagnostisert med brystkreft, får den beste behandlingen krever at du blir en informert pasient. Her er noen spørsmål du bør stille legen din. Diagnose

Spør legen din om han er sikker på at du har brystkreft. Kontroller at du har en erfaren patolog lese resultatene av ditt bryst biopsi slik at det er ingen mistakes.Ask om mer enn en patolog har lese resultatene. De fleste gruppene har flere patologer gjennomgang kreft diagnoses.You skal alltid være fri til å ta resultatene til en annen patolog for andre opinion.Since er det mange typer brystkreft, spør hvilken type du har. Spør også om kreften har spredd seg til andre områder av brystet ditt.
Behandling

Spør om det medisinske teamet vil du være med å gjøre. Teamet inkluderer vanligvis en patolog, kirurg og radiolog som vil gi sine innspill på behandling og care.Ask hvor tilgjengelig laget ditt er under behandling eller andre ganger når du har questions.Ask når du trenger for å avgjøre om behandling. Du kan trenge tid til forskning på egen hånd eller komme opp med ekstra questions.Ask hva slags behandlinger er tilgjengelige.
Oppfølging

Når bestemmer seg for den beste behandling metoden, spør om oppfølging og hva du bør gjøre for å holde så sunt som possible.Ask legen hvilken behandling han mener er best for you.Ask hva bivirkningene oppstår er for hver treatment.Ask din lege for eventuelle brosjyrer eller annet lesestoff som omhandler brystkreft. Å være informert er den beste måten å håndtere en diagnose av brystkreft.

helse

· Hårsekken analyse 
· Hvordan finne og kjøpe infrarød sauna til gode priser 
· Hvordan du enkelt kan spare penger på ekstremitetene splinter 
· Hvordan Naturligvis Cure Bakteriell vaginose Når gravid 
· Kinesio Skulder Taping Techniques 
· Does Å ha diabetes Du ufruktbar? 
· Homeopatiske Cure for Herpes 
· Hva er Seasonal Affective Disorder? 
· Ørevoks dannes i Kids 
· Hvorfor Rosacea Lider Ofte Report Perioder med depresjon?