Mayo Clinic Breast Cancer Treatment

The Mayo Clinic, som opererer i Rochester, Minnesota, Jacksonville, Florida, Phoenix, Arizona, og Scottsdale, Arizona, er en ikke-for-profit klinikken. Mayo gir klinisk og sykehustjenester for nesten hver kompleks sykdom, med team av leger og spesialister på hånden for å gi en omfattende diagnose og behandling plan. Mayo Clinic, i tillegg til sine andre tilbud, gir høy kvalitet omfattende behandling for brystkreft. Mayo Clinic og Breast Cancer

Hvert år, omtrent 1300 nye brystkreftpasienter kommet til Mayo Clinic for behandling. Med leger som spesialiserer seg på behandling, evaluering, screening og utdanning, er Mayo en av de mest aktive behandling og forskning sentre i verden for brystkreft behandling. Leger og spesialister bidra til å utvikle tilpassede behandling planer for hver pasient, inkludert innovative behandlinger, kliniske forsøk og støttende omsorg.
Diagnose

Mayo har en omfattende mengde brystkreft screening verktøy til rådighet. Brystkreft screening verktøy inkluderer state of the art MRI-er som gir mulighet for brystkreft og kirurgiske biopsier som skal utføres med en guidet MR. Ultralyd og mammografi er også tilgjengelig, og fordi Mayo forstår at å vente på resultatene kan være stressende, de tilbyr testresultater innen 24 til 48 timer etter biopsier er planlagt og utført.

Behandlingstilbud

Mayo Clinic gruppemedlemmer og pasienter arbeider sammen for å bestemme riktig behandling plan for hver brystkreft diagnose. Mange forskjellige typer behandling tilbys ved Mayo for brystkreft, inkludert stråling, cellegift, kirurgi, hormonbehandling, eller en kombinasjon av flere ulike behandlingsmetoder faktorer. En helsevesenet team er satt sammen for hver pasient, som består av leger som spesialiserer seg på den aktuelle behandlingen. En kirurg og en radiolog, for eksempel, vil være en del av helsevesenet team for en pasient som krever både kirurgi og radiologi.
Kirurgi

Kan kirurger utfører en anslått 750 brystkreft operasjoner årlig. Hver av de viktigste typene av brystkreft kirurgi er tilgjengelig på Mayo, inkludert lumpectomies, enkle mastectomies, hud-sparing mastectomies, radikale mastectomies og modifisert radikale mastectomies. Sentinel node biopsi, en ny og mindre inngrep som innebærer bruk av radioaktivt væske og fargestoff til å fjerne og biopsi bare de lymfeknuter mest sannsynlig å bli rammet av kreft, er også tilbys ved Mayo.
P Det er nesten noe ventetid for kirurgi ved Mayo, med pasienter som kan planlegge en operasjon for dagen etter at det er anbefalt. Statistikker fra Mayo viser at pasienter som har kirurgi ved høyt volum klinikker som utfører mange operasjoner har en tendens til å ha bedre resultater. Kliniske studier var også i gang i 2009, med to nye potensielle kirurgi alternativer for brystkreft:. MR-fokusert ultralyd ablasjon for å fjerne kreftceller og svulster, radioaktiv frø lokalisering
Andre Terapi

Et bredt spekter av kjemoterapi narkotika er også tilgjengelig på Mayo, sammen med strålebehandling og hormonbehandling. Neo-adjuvant behandling utføres før operasjonen i visse tilfeller, for å bidra til å gjøre brystsvulster små nok til å fjerne eller lumpectomy med mastektomi. Adjuvant kjemoterapi administreres etter operasjonen for å sikre at alle kreftceller blir fjernet. Kjemoterapi er tilgjengelig i pilleform eller via intravenøs injeksjon. Stråling kan også benyttes før og etter behandling. Endelig er hormon terapi brukes som langtidsbehandling i hormon mottakelig kreft, for å blokkere østrogen og forhindre en mulig gjentakelse av brystkreft.

Kliniske studier er ofte utført ved Mayo å teste nye kombinasjoner av legemidler og narkotika terapi for å finne den beste behandling for brystkreft.

helse

· Drug Free Migrene Relief 
· Avslag på kreftbehandling 
· Osteoporose Farer 
· Hvordan Fast Før en blodprøve 
· 5 ting å huske på når du kjøper CoQ10 kosttilskudd 
· Vite om Cannabis Drug Testing 
· Hvordan man skal håndtere PMS 
· Job Description av en leder av Pasient Financial Services 
· Hvordan være trygg for Dogs Når Walking 
· Hvordan bruke Hoodia for Vekttap