Prognose for brystkreft med Stage

Brystkreft er en type kreft som påvirker enten kanalene eller lapper av brystkreft. Det er fem stadier av brystkreft, hver med en annen overlevelse prognose. Denne artikkelen er basert på resultatene av American Cancer Society, og tar hensyn til det faktum at disse kreftpasienter kan dø innen fem år av andre årsaker. Stage 0

I denne fasen, har unormale celler bare blitt funnet i brystvevet. De fem-års overlevelse for kreftpasienter i denne fasen er 100%.
Stage jeg

I fase I, har de unormale cellene bli kreft, men befinner seg kun i brystet. Overlevelsen for pasienter i denne fasen er også 100%.
Stage II

Stage II brystkreft er delt inn i Stage IIA og scene IIB. Svulsten er mest sannsynlig vokser og funnet i lymfeknuter. De fem-års overlevelse reduseres nå til 86%.
Stage III
p Det er tre underseksjoner av Stage III brystkreft. Kreften er nok ikke bare i bryst og lymfeknuter men i brystveggen. Overlevelsesraten synker til 57% for pasienter med kreft er funnet i denne fasen.
Stage IV

Stage IV av brystkreft, har kreften spredt seg til andre organene i kroppen som lever eller lunger. Overlevelsen reduseres til 20% for dette stadium av kreft.

helse

· Om Døgninstitusjoner alkohol behandling programmer 
· Hvordan finne en EasyPivot Provider 
· Antiaging Skin Produkt - Vital egenskaper du bør vite før du kjøper 
· Typer Amyloidose 
· Virkningene av radongass Eksponering 
· Behandlinger for tilstoppede arterier 
· Nye måter å slutte å røyke Finn riktig alternativ 
· Behandlinger for Tilbakevendende Bakteriell vaginose 
· Ikke-medisinske metoder for Vision Improvement 
· 5 gode Care Tips for vakre hender og negler