Breast Cancer Relief Foundation

The Breast Cancer Relief Foundation er en organisasjon som støtter utdanning, forebygging, medisinsk hjelp og forskningsprogrammer for å bidra til å redusere mengden av brystkreft i hele verden (breastcancerrelief.org). Gir direkte hjelp til pasienter og pårørende er også en av organisasjonens mål. Historie

The Breast Cancer Relief Foundation er et program som er en del av The Cancer Center for Detection and Prevention, som er en ideell organisasjon basert i New Orleans.
International betydning

I tillegg til å arbeide på ulikheter i USA, har stiftelsen å bidra til å gi tilgang til legemidler og medisinsk utstyr til de i fattige områder i den tredje verden.


Utdanning

Stiftelsen bidrar til å gi pasienten opplæring om bryst eksamener, brystkreft og kreft behandling, tilbyr mammografi, og vert pedagogiske seminarer for lokalsamfunn som kanskje ikke ellers har nøyaktig informasjon. Dette inkluderer distribusjon dusj kort, pocket guider og brosjyrer.
Forskning

Breast Cancer Relief Foundation gir økonomisk støtte til bryst-kreft forskningsprogrammer på ulike kreft sentre, inkludert Memorial Sloan-Kettering Cancer Center og MD Anderson Cancer Center.
Screening og forebygging

Siden screening og tidlig diagnostisering er nøkkelen til herding brystkreft, fungerer Breast Cancer Relief Foundation med ulike sykehus og kreft sentre over hele landet i å bidra til å gi mammografi til kvinner som mangler forsikring eller økonomi til å få en mammogram.
Berømte Ties

Sykehus og kreft sentre som de Breast Cancer Relief Foundation verker inkluderer Kimmel Comprehensive Cancer Center ved Johns Hopkins University, Moffitt Cancer Center, Dana-Farber/Harvard Cancer Institute, Seattle Cancer Care Alliance og The Cancer Institute of New Jersey.


helse

· Hvordan Coconut Oil er brukt for Skin 
· Om Bakrus 
· Lapband Diet
· Hva skjer med kroppen når du slutter å røyke? 
· Om Emfysem 
· Degenerative Disc Disease & Leddgikt 
· Hva er Pterygium? Slik kan det behandles? 
· Progressive briller og noen relaterte problemer 
· Psykologiske metoder for å løfte tyngre vekter 
· Virkningene av alkohol på ungdom