Ved hjelp palliativ strålebehandling for å behandle kreft

palliativ strålebehandling refererer til bruk av stråling metoder ikke å kurere kroppen av kreft, men for å minske kreft vekst og smerte-induserende virkninger. Dette kan brukes på pasienter med kreft har nådd et stadium der sykdommen er terminalen og pasienten skal gjøres komfortabel. Bruk

Palliativ strålebehandling regnes bare når behandling fordeler vil oppveie eventuelle negative bivirkninger. Derfor bør en lege, pårørende og potensielt pasienten selv veie alternativene. Noen tilfeller som kan indikere potensial for palliativ omsorg er kreft som har nådd bein eller hjernen, en kreftsvulst som er å trykke på ryggmarg og hemme bevegelse, en kreftsvulst som holder en person fra å spise, puste, eller delta i en avføring eller kreft som forårsaker blødninger i magen, hals, blære eller andre organer.
Typer

En stråling onkolog kan vurdere en pasient med disse typer kreft til finne frem til områder hvor en pasient kan motta strålebehandling for å lette smerter, sakte indre blødninger og hindre press på ryggmargen. Stråling kan leveres i ulike behandlinger, så mye som fem dager i uken i 1-3 uker. Beløpet kan fastsettes på grunnlag av hvilke behandlinger vil gi de beste resultatene.
Potensielle bivirkninger

Mens stråling behandlinger selv er ikke smertefull, pasienter kan oppleve bivirkninger som økt tretthet, kvalme eller diaré. Imidlertid er disse behandlingene anbefales med vekt på å minimere skadelige bivirkninger. Holde en lege informeres om eventuelle bivirkninger relatert til stråling kan tillate legen å foreskrive noen medisiner for å hjelpe med disse effektene.

Pasienter som mottar palliativ stråling behandlinger er i stand til å overleve uker lenger enn de som ikke gjør det og ofte med betydelig mindre smerte.

helse

· Hvordan hjelpe prostata Health
· Easy Forretter for diabetiker Vegetarianere 
· Høreapparater og øreinfeksjoner 
· Forstå Endometriose årsaker, symptomer og behandlinger 
· Hvordan fortelle om en Knee Surgery Incision er infisert? 
· Egenskapene til Crystals og perler 
· Krav til Medicare i New York 
· Hva gjør Sink for kroppen? 
· Hodgkins lymfom behandlinger 
· Hiatal Brokk Pain