Krav til Medicare i New York

Medicare er en omfattende helseforsikring plan for eldre og funksjonshemmede. Det er statlig administrert og tilgjengelig over hele landet. Medicare er tilgjengelige enten gjennom private planer, kjent som Medicare Advantage planer, eller som tradisjonell Medicare. New York state tilbyr hvert av disse alternativene. Kvalifiseringskravene er de samme over hele landet, men det er noen spesifikke opplysninger for New York beboerne som er nyttig å vite når man er ny på Medicare. Alder Krav

De fleste Medicare enrollees er kvalifisert på grunn av alder. Aldersgrensene er 65 år eller eldre.
Disability Krav

Alder er ikke den eneste måten å kvalifisere for Medicare, men. De som mottar Social Security Disability Insurance (SSDI) for en tilstand også kvalifisere for Medicare. De må ha fått SSDI i minst 24 måneder, med mindre de er diagnostisert med Lou Gehrig sykdom (ALS), i hvilket tilfelle de er kvalifisert for Medicare i løpet av sin første måned for å motta SSDI fordeler.

terminal nyresykdom Krav

Noen individer kvalifisere for Medicare hvis de har blitt diagnostisert med Terminal nyresvikt (ESRD). De med ESRD er berettiget til å motta sine Medicare fordeler enten tre måneder etter at de begynner dialysebehandling eller når de er innlagt på sykehus for en nyretransplantasjon.
Arbeid og bosted krav

For å kvalifisere for premium-free Part A (sykehus fordeler) dekning, må Innmelderne har jobbet i USA i minst 10 år (40 arbeidende kvartaler) for en arbeidsgiver som har betalt inn i Medicare-systemet. De som ikke har jobbet hele 10 år har to alternativer: De kan kvalifisere seg gjennom deres ektefeller 'årsverk hvis de har full 10 år, eller de kan registrere i del A og betale en del A premie. Alle Medicare mottakere må være lovlig, dokumenterte borgere.
Lav inntekt Program Krav

New York state har flere programmer for lav inntekt Medicare enrollees. Medicare besparelser programmer er tilgjengelig for de som faller under 135 prosent av den føderale fattigdomsgrensen. I 2010 ville en person trenger å ha inntekt under $ 1219 for å kvalifisere mens et ektepar ville trenge inntekt under $ 1640. Medicare besparelser programmer tilbyr varierende dekning av Medicare co-betalinger, co-forsikringer, egenandeler, premier og andre kostnader. New York har også eldre Pharmaceutical Forsikring Dekning (EPIC), som bistår med del D narkotika kostnader og arbeider for mange som en rimelig del d forsikring. Personer med inntekt under $ 30.000 og ektepar med en samlet inntekt i henhold til $ 50 000 er kvalifisert for dette programmet.
Påmelding Krav
p Det er bare utvalgte punkter, i løpet av året, når en mottaker kan melde deg på Medicare. Først kan de melde når de opprinnelig bli kvalifisert under den første måleperioden. Dette er tre måneder før, måneden og de tre månedene etter enrolleen 65te fødselsdag. De kan også melde under åpen påmelding periode som varer fra 1. januar til 31. mars. De kan ikke gjøre endringer i sin Part D stoffet dekning i løpet av denne tiden. Den siste måleperioden er den årlige koordinert valgperiode som varer fra 15 november til 31. desember hvert år. Begunstigede kan gjøre noen endringer de ønsker i denne perioden, med virkning 1. januar det påfølgende år. Til slutt, er det flere måter å kvalifisere for en spesiell måleperioden. De innrullert i EPIC eller en Medicare spareprogram kvalifisere for en spesiell innmelding periode i måneden.

helse

· Hvordan håndtere Death at julen 
· UK Food Trend dag 
· Hva er årsaken til hyppige migrene hodepine? 
· Hvordan identifisere Parasitter på Humans 
· Slik unngår Side Stikning 
· Hvordan behandle Ring Worm 
· Hvordan overleve en Total kneprotese 
· Spondylolistese Kirurgisk prosedyre 
· Auricular Therapy for Weight Loss 
· Hvordan lage aromaterapi olje for leddgikt