Bivirkninger av Carac

Carac er en reseptbelagte medisiner som brukes for behandling av forstadier til kreft eller kreft hud vekster. Det er en aktuell behandling. Det er klassifisert som en anti-metabolitt. Carac opererer ved å hindre eventuelle celler som kan føre til disse forholdene. Som med noen form for medisin, er det mulige negative bivirkninger som kan resultere fra å ta Carac. Vanlige bivirkninger

Carac har mindre bivirkninger som kan oppstå, men de pleier å avta etter hvert som kroppen og huden justerer til krem ​​medisinering. Hvis bivirkningene forverres eller vedvarer, derimot, kan det være nødvendig å oppsøke lege. Bivirkninger inkluderer sårhet, irritasjon, betennelse, rødhet, flassing, skorper og smerter i huden.
Alvorlige bivirkninger

Alvorlige bivirkninger er også mulig med Carac bruk . I situasjoner med alvorlige bivirkninger, er det viktig å søke medisinsk hjelp. Noen potensielt farlige bivirkninger av Carac er ekstreme magesmerter, kaster opp, sår eller arr på det behandlede beliggenhet, feber, hud fargeendringer, frysninger, blodig diaré, og ekstrem sårhet, betennelse, irritasjon, rødhet, skorpedannelse, svie og smerte i huden.

Allergiske reaksjoner

Allergiske reaksjoner kan også oppstå mens du bruker Carac. I tilfeller av allergisk reaksjon, er det viktig å søke medisinsk hjelp så snart som mulig. Noen tegn på allergisk reaksjon på Carac er tetthet i brystet, hevelse i munn, lepper, tunge og ansikt, pustevansker, hudutslett og bryte ut i elveblest.
Warning
< p> Denne aktuell medisinering er ikke egnet for alle. Folk som har en sykdom som kalles DPD enzym mangel bør unngå Carac. Medisinen aktive ingrediensen kan føre dem til å ha en fatal reaksjon som er preget av symptomer som blodig diaré, abdominal smerte, frysninger, feber og kaster opp.
Gravide og ammende kvinner

p Det er mulig for Carac å skade et utviklingsland baby, Som et resultat, bør gravide ikke bruke denne medisinen. Kvinner som blir gravide mens du bruker Carac bør umiddelbart ta kontakt med sin lege. I tillegg bør ammende kvinner ikke bruke Carac, så det er usikkert om det blir skilt ut i morsmelk.

helse

· Typer av bevissthet bånd 
· The Best Acne Treatment Avdekket! 
· San Diego LA Fitness å holde deg i form 
· Post-Op Care for Eye Surgery 
· Hvordan bruke urter for å slutte å røyke 
· Hva kan du gjøre med IPL maskiner? 
· HPV symptomer for Guys 
· Hvordan Walk Bruke Parallell Bars 
· Hva er Central nevropati? 
· TMJ forverrer Gradvis over tid